2777
2789

پسرم پیش دبستانی هستش

دیروز سر توپ،که ازش بگیره   زدتش و هلش داده 

پوست پیشونی و بالای چشم و زیر چشمش کلا رفته

معلمشون میگفت پسره همه رو اذیت میکنه

وقتی رفتم پسرم و بیارم دیدمش ،اصلا عین خیالش نبودو می‌خندید حتی ازشم پرسیدم چرا اینکارو کردی می‌خندید 

میترسم ایندفعه بلای بدتری سرش بیاره

ممکن بود محکمتر بزنه یا سرش به جای بدی می‌خورد

از اون طرف مامان دوستش بهم گفت رفته تو کلاس دیده یکی داشته پسرم و خفه میکرده این داد زده پسره ول کرده،معلم هم تو کلاس بوده

الان نمیدونم چیکار کنم وقتی رفتم پسرمو بیارم به مادرش بچه رو نشون بدم بگم ببین پسرت چیکار کرده 

به معلم هم بگم چرا نمیتونه کنترل کنه

کسی تجربه ای داشته 

به نظرتون چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسش رو عوض کن، ب مدیر و ناظم شکایت کن ب پدر و مادر بچه شکایت کن

بچه رو تهدید کن، اصلا اگر گوش نداد  به سیلی بزن تو گوشش بگو این بار ب کارات ادامه بدی و بچه منو بزنی منم کتکت میزنم

حتما به مامانه بگو

به مامانش ربطی نداره

این اتفاق تو محیط مدرسه افتاده

مدیر و معاون باید مداخله کنن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

عزیزم اونجا مدرسه ست یا وحشی خونه؟؟؟ اون معلم و مدیر و کادر مدرسه چه غلطی میکنن پس؟؟؟؟؟؟ من باشم اصلا نمیتونم انقدر خونسرد باشم. علاوه بر اینکه ممکنه یه بلایی سر بچم بیارن، اعتماد به نفسشم ازش میگیرن. جات بودم مدرسه رو میذاشتم رو سرم. تا تک تکشون جواب پس نمیدادن، بیخیال نمیشدم. خییییییلی جدی برخورد کن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

تو پیش دبستانی یکی دخترمو هل داده بود و محکم زده بودش زمین دختر می گفت یه لحظه حس کردم نفسم دیگه بر نگشت.تا مدتی هم قفسه سینه اش درد می کرد.دیگه بردمش کونگ فو تا همه رو بزنه.انگار چاره ای نداریم.رفتم اونجا اصلا کسی گردن نگرفت ،یعنی غیر انتفاعی بود.نمی دونم چرا اینقدر وحشین.

به مامانش ربطی ندارهاین اتفاق تو محیط مدرسه افتادهمدیر و معاون باید مداخله کنن

این چه حرفیه؟ مادر باید بدونه بچش چیکار میکنه؟ باید تو خونه با بچش صحبت کنه. حالا یا با صحبت یا تنبیه، بچه رو متقاعد کنه دست رو کسی بلند نکنه. خدایی نکرده یه بلایی سر کسی بیاره، همون مادر بیچاره میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟