2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه مدرسه ای دارید یه راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 63 پست
همون دیگه ترسم از همینه

برو با مدیر صحبت کن بگو بگن مادر اون بچه هم بیاد مدرسه باهم در آرامش حرف بزنید ببین مادرش چطوریه اگه اونم مثل بچه وحشی بود بگو میرم پزشکی قانونی شکایتم میکنم پدرتونو درمیارم اگه دیدی نه اونم ناراحته و عذرخواهی میکنه بگو لطفا بچه تو تربیت کن وگرنه من بخوام تربیت کنم قول نمیدم سالم از در مدرسه بیرون بره😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگهمیخوان بی سروصدا تمومش کنن حالا چند نفر این وسط داغون شن مهم نیست

این ناهنجاری ها فقط برای کشور ماست، من دبی زندگی می کنم، اصلا بچه هاشون این ناهنجاری ها رو ندارن، حتی یه بار نشده بچم بیاد خونه بگه فلانی، فلان رفتار بد رو داشت، نه پدر و مادر اجازه میدن بچه هاشون خشن و بی ادب رفتار کنن نه معلم هاشون!

معلمش میگفت انقدر جیغ زدم گلوم پاره شدهاصلا گوش نمیدنفک کن روش حل مسئله شون کتک کاریه فقط

ببین برو توی دفتر با معلم ومدیر ومادر اون بچه ودوتا بچه ها مدیر وظیفشه حلش کنه محترمانه ومحکم از حقت دفاع کن

همین دیگهمیخوان بی سروصدا تمومش کنن حالا چند نفر این وسط داغون شن مهم نیست

لطفا اصلا کوتاه نیا، با اون معلم که اینقدر بیخیال هست صحبت کن

مدعی باش لطفا. بگو مراقبتت کجا بود؟ مسئولیت قبول کردی باید درست انجام بدی،اگر نمیتونی  لطفا استعفا بده بگو بچه م پاره ی تنمه، از سر راه نیاوردم که به خاطر بی توجهی شما اینطوری تحویلش بگیرم. واقعا چقدر بیشعور بوده که حتی تذکر نداده!!!  خدایی نکرده بچه خفه میشد چه جوابی داشت بده؟؟  

بگو به خاطرنفهمی شما بچه ی من از مدرسه اومدن میترسه و باید تراپی بره

این ناهنجاری ها فقط برای کشور ماست، من دبی زندگی می کنم، اصلا بچه هاشون این ناهنجاری ها رو ندارن، حت ...

آره ما خیلی بچه هامونو لوس میکنیم 

تربیت بچه مهمتر از دوست داشتن پدرومادره

اینجور که معلم میگفت باید هزینه تراپی اونو بدیم بخدااااا

😂😂 مملکت ما همینه

بگو والدین دیدن وقتی یکی داشته بچه ی منو خفه میکرده شما واکنشی نداشتی، جیغ جیغ که جای خود داره.این مربی دوره ندیده وگرنه میفهمید با جیغ و داد هیچ بچه ای حرف گوش نمیکنه. 

بچه های این سنی رو باید با بازی و قصه تربیت کرد

وای همه چی ب پدر و مادر و تربیتشون ربط داره باید جلو بچشون رو بگیرن و اجازه ندن قلدری کنه وگرنه اون ...

فکر میکنی نمیدونن بچشون بقیه رو میزنه یا بچه دفعه اولشه

دقیقا همون جملات اخرت درسته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.