2777
2789
عنوان

خاطره تلخ زایمانم یهویی شیرین شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 127 پست
لباساشو تو اتاق زایمان تنش کردن و دادنش دستم منو پسرم با ویلچر بردن پیش شوهرم. خواهرم هم با گوشیش او ...

😍

یعنی بعد زایمان میشه فورا و راحت رو ویلچر نشست؟

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 بچت با بقیه فرق داره چون طبیعی زاییدی؟ همون که خودت گفتی عزیزم  خیلی بچه ای،،، خدا پ ...

بچه هایی که کامل دنیا میان خیلی فرق دارن. زردی نمیگیرن. نق نقو نیستن. با شرایط بیرون زودتر وفق پیدا میکنن. و باهوش ترن

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات بفرستید ممنون میشم.😘😘

😍 یعنی بعد زایمان میشه فورا راحت رو ویلچر نشست؟

هههه من میخاستم راه برم. گفتم ویلچر نمیخام گفتن قانووون. بخدا قسم من همون موقع راهت راه میرفتم. حتی فرداش ک مرخص شدم پیاده شدم داروخونه پستونگ خریدم

هههه من میخاستم راه برم. گفتم ویلچر نمیخام گفتن قانووون. بخدا قسم من همون موقع راهت راه میرفتم. حتی ...

آفرین ...خوشبحالت کاشکی منم طبیعی زایمان کنم😇

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
هههه من میخاستم راه برم. گفتم ویلچر نمیخام گفتن قانووون. بخدا قسم من همون موقع راهت راه میرفتم. حتی ...

راستی بخیه نخوردی؟

عزیزم خداروشکر که به سلامتی فارغ شدی. یه سوال ناحیه پرینه هم بخیه خوردی? دردش چه طور بود قبل از بخیه زدن. چون موقع بخیه که بی حس می کنن.

خدا بزرگتر است
عزیزم خداروشکر که به سلامتی فارغ شدی. یه سوال ناحیه پرینه هم بخیه خوردی? دردش چه طور بود قبل از بخیه ...

میگن انقدر دل درد داری اصلا درد اونجا رو نمیفهمی؟😖 راسته؟😢

😍 یعنی بعد زایمان میشه فورا و راحت رو ویلچر نشست؟

عزیزم اصلا میشه راحت راه رفت

اگه رو ویلچر میشینی واسه اینه که خونریزی داری 

رو ویلچر رو لحاف و اینا میندازن میشینی روش میری دستشویی خودتو میشوری نوار بهداشتی میذاری و دیگه خودت راه میری

خدایا شکرت
عزیزم خداروشکر که به سلامتی فارغ شدی. یه سوال ناحیه پرینه هم بخیه خوردی? دردش چه طور بود قبل از بخیه ...

برای هر کسی یه جوره. من وقتی دکتر برش زد فهمیدم . اما هیچ درد اضافی رو حس نکردم. فقط اون لحظه خوشحال بودم که حتما نزدیک زایمان رسیدم که دکتر داره برش میزنه. وگرنه دردی که بگی غیر قابل تحمله نیست. بخیه هامم اندازه  بردین دست سوز میداد. حتی وقتی ادرار میکردم سوز خیلی کمی میداد. همه درداش قابل تحمله مطمن باش

عزیزم اصلا میشه راحت راه رفت اگه رو ویلچر میشینی واسه اینه که خونریزی داری  رو ویلچر رو لحاف ...

همون موقع یه خانوم برام شورت  و نوار اورد . منو تمییز کرد و کمکم کرد پوشیدم. و چون شکمم رو موقع زایمان فشار داده بودن خون یکم از پریدی بیشتر میومد. 

برای هر کسی یه جوره. من وقتی دکتر برش زد فهمیدم . اما هیچ درد اضافی رو حس نکردم. فقط اون لحظه خوشحال ...

احساس میکنم یا آستانه ی دردت خیلی بالاست یا دخترپوست کلفتی هستی😂😂😂

سوز دست خدااا😖