2777
2789
عنوان

دخترم امروز مدرسه نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13872 بازدید | 445 پست
مجبور بودم خیلی زور بود خیلی تازه مادرشوهرمم فقط میگفت براش خرج کنید بخرید وقتی بچه تر بود شوهرم دا ...

با مدیر هماهنگ کن زنگ بزنه بترسونش. یا روز بعد حضوری جدی باهاش برخورد کنن. قبلش خودت با معاون هماهنگ کن. از تو حساب نبره از معاون میترسه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخر براش نهایت هفته ای یه بار. من دخترم سر همین خوراکی ها حساسیت غذایی گرفته دایما دلدرد داره. بردم دکتر گفت اصلا براش خوراکی بیرونی نخرین... بزار نره مدرسه جلوش مقاومت کن. باور کن من ضربه خوراکی خریدن برا بچه رو دبدم. چند ساله درگیریم... حالاتونت خونده بودم یه ماده ایه تو خوراکی ها و صنایع غذایی E20 یا E220  و رنگ یلو نمی دونم چی دقیق یادم نیست توی بچه ها باعث دلدرد حساسیت غذایی و کلی مسکلات دبگه میشه.

من امروز برا بچه هام لقمه ی سیب زمینی سرخ شده ،نفری یه موز کوچیک،یع پیاله انگور دون شده،یه شیر کاکائو و کیک گذاشتم 

هرروز عوض میشه،پفیلا خونگی که زیاد میذارم با دوستاشون میخورن،خرما با مغز گردو که توی کنجد میغلتونم،لقمه ی نون پنیر گردو،لقمه ی فلافل،شیرکاکائو خونگی،میوه های مختلف،لقمه کوکو،چوب شور،لقمه ی املت

هرروز چندتا تغذیه متنوع میذارم هفته ای یکی دوبار هم پول میدم چیزی خواستن بخرن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
کیک و ابمیوه دوچیزی که دکترا میگن اصلا خوب نیست

دقیثا ما دکتر بودیم دکتر راجبش صحبت کرد همسرم رو بپسرم گفت دیدی خوب نیس دکتر با همسرم دعوا کرد ک تقصیر شماهست نباید براش بخرید دیگه همون شد همه قانع شدیم😂

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

من فلافل ،سوسیس ، ناگت مرغ خریدم بانان ساندویجی براشون ساندوبج می کنم میبرن گاهی سیب زمینی سرخ میکنم کوکو یابادمجان ازشب مونده باشه میذارم براشون و....

گاهی هم نان وپنیر

کنارش میوه موزیاخیار 

ازاین لواشکهایی که توپلاستیکه گاهی

کیک وبیسکویت کارتنی خریدیم براشون گاهی میذارم شیرهم یکی دوروز درهفته

ابمیوه های بیرون که اب وقنده با اسانس میوه حیف پوله‌...

پفیلا میذاشتم مدرسه گفته نیارین دیگه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اینقدر جیغ میزنه خونه رو ب هم میزنه زنگ میزنه مامانم مادرشوهرم به همه گریه گریه ک مامانم پلو ماش پخت ...

لوسش کردی از اول و الان دیگه نمیشه جلوشو گرفت 

پسر من از عدس پلو بدش میاد ولی وقتی میپزم میخوره و چیزی نمیگه  

از اول نباید باهاش راه میومدی اینقدر 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نخر براش نهایت هفته ای یه بار. من دخترم سر همین خوراکی ها حساسیت غذایی گرفته دایما دلدرد داره. بردم ...

متاسفانه بچه های منم،به شدت کمبود وزن پیدا کردن،

الان خوراکیارو خیلی محدود کردم،دم به دقیقه خودم کیک میپزم و لقمه آماده درست میکنم،بهشون میدم که سمت خوراکیای بیرون نرن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم من پیشنهاد میکنم حتما به صورت خانوادگی برید مشاوره های منظم. اون طور که من از حرفهاتون متوجه شدم همسرتون جلوی بچه شما رو تحقیر کرده و جایگاه مادری که باید داشته باشید رو ندارید. در مورد کتک زدن بچتون هم اینکار بدترش میکنه. احساس میکنم جو خونه آروم نیست و متشنجه و اینکه بچتون یاد گرفته با تهدید و زور کارش رو جلو ببره و شما نباید کوتاه بیاید 

ن لجبازه و گستاخ مونده تو کوچه مدرسه نرفت

وای خدا کمکت کنه چرا اینقد بد تربیتش کردی شما بهش بها دادی یا پدرش

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

پسر بزرگم صبحانه کامل میخوره بعد میگه لقمه نمیبرم پسر کوچیکم سمبوسه ..اسنک .ماکارونی ..الویه ..نان ...

سمبوسه واسنک رو صبح زود درست میکنی یا ازشب درست میکنی؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
لوسش کردی از اول و الان دیگه نمیشه جلوشو گرفت پسر من از عدس پلو بدش میاد ولی وقتی میپزم میخوره و چیز ...

افرین من دختر کوچیکم فقط برنج وخورشت غذا حساب میکنه غذای دیگه بپزم بگه نمیخورم سریع ظرفشو خالی میکنم میگم نخور ولی تا شام حق نداری در یخچال بازکنی چیز دیگه ای بخوری سریع میاد میشینه وباکلی به به میخوره

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....