خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو خداتو شکر کن دیوونه پسر عالیه دختر به چه درد میخوره ؟
شما دیگه نوبری والا
احتمالا خودتم به درد نخور بودی زیاد شنیدی این حرفو
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
چرا اینجوری میگی ناشکری نکن اینایی میگن دختر خوبه دلسوزه پسر نه خودشون تو رژیم پسر زایی هستن اصلا فرقی نداره عزیزم من دوتا دختر دارم آبجیم دوتا پسر هم دختر هم پسر دلسوزه بشرطی دلسوزی ببینه دختر داشتن لیاقت نمیخاد همونطور که خیلیا لیاقت ندارن خدا بهشون دختر داده خدا دختر و پسر به ما میده که ببینه لیاقت داریم یا نه
یکی رو میشناسم خیلییییی دختر دوست داشت هردفعه حامله میشد پسر بود فقط به عشق دختر حامله میشد اینقد این پروسه تکرار شد الان هفت تا پسر داره و خدا بهش هیچوقت دختر نداد نمیدونم این چ تفکری بود الان پسراش ازدواج کردن دوتا نوه دختر داره
چه ربطی داره؟؟؟؟؟ حالا این دختره اینجوریه قراره همه دخترا اینطوری باشن؟؟؟؟ الان مثلا پسر معتاد دزد ل ...
بابا اینا دلداریشونم چپکیه
خودشون دختر نبودن؟ شایدم انقدر تو زندگی ارزش ندیدن که اینارو میگن
دختر جای خود پسر جای خود ولی خدا صلاح همه رو بهتر میدونه
جون داد دیگه.. نه عزیزم. همین بحث دختر و پسر داشتن.. رفته بودم براش خرید. برگشتم شوهرم گفت چرا دختتر ...
مو به تنم سیخ شد واقعا اینطوری شد؟ الهی بگردم
والا من بچه اولم دختره دومی پسر خدا شاهده نه خودم نه همسرم هیچوقت فرق بینشون نذاشتیم هردو برامون عزیزن آخه چه فرقی داره؟ اینجا میشنوم دختر پسر میکنن تعجب میکنم