2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک دختر دارن شما خیلی خوشبخت هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 159 پست
استارتر قشنگم دختر و پسر فرق ندارن و هر دو نعمت خدا هستن شاید حکمت در این بوده دو تا پسر ناز داشته ...

بحث منم همین بودذیگه

دختر داری خیلی دل میخواد... خیلی نزاری اب تو دلش تو دلشرتکون بخوره..... هیشکی بهت چپ نگاه نکنه. 

فقط سالم باشن هر جفتشون..هر جفتشون نعمتای خوب خدان...بابتشون خدا رو شکر کنیم...دیگه غصه خوردن نداره که..  

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بحث منم همین بودذیگهدختر داری خیلی دل میخواد... خیلی نزاری اب تو دلش تو دلشرتکون بخوره..... هیشکی به ...

پسرداری هم خیلی دل میخواد واقعا فرقی ندارن دختر و پسر و جمله اول متن قبلیتون  اصلا جالب نبود 

موفق باشید ✨ 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی چرا لباس خریدی؟ با استرس بچت مرد؟

ماه هشتم بود. نزدیک زایمانم. رفتم یه ست بیمارستانی خریدم ـ و لوازم بیمارستان.. کاش گردنم میشکست نشون باباش نمیدادمم..💔😭. تا دیدشون.. مگه بچه دختره، 💔 دخترونه خریدی؟. 😢ندیدی بچم چی شد.💔😭. یهو افتاد به لگد زدن. خیلی شدید😭💔.. تا حدی ک گفتم حتما زایمانه.. 

تا رسیدم اورژانس گفت صربان قلبش ضعیفه. سریع بردنم برا زایمان..  ک تو رااه. اتاق عمل قلب بچه ایست کرد.. دکتره هی میگفت سریع سریع فقط کد میداد ب پرستارا.. 

یکی از پرستارا چشمش پر اشک  شد.. دیگ نفهمیدم چی شد. بهوش اومدم. گفتن باید اجازه  بدی برای زایمان. ک بلع زایمان با بچه مرده تحویل گرفتم... 😭💔

بخدا روزش تا عید امسال برام ذجر اور بود... یاد اوریش دیگه بدتر... 😭😭😭

خستگی هشت ماه بارداری موند رو دلم😭😢💔

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

ماه هشتم بود. نزدیک زایمانم. رفتم یه ست بیمارستانی خریدم ـ و لوازم بیمارستان.. کاش گردنم میشکست نشون ...

بچت مشکلی داشت یا با حرف شوهرت اینجوری شد؟ فکر‌نمیکنی مشکلی داشته؟ اخه بچه من هشت ماهه دنیا اومد خیلیم پراسترس بودم بعد شوهرت ناراحت نشد؟

جمله اولت اشتباه بود قبول کن از دید منه خواننده جمله اوج زن ستیزی هستش ای خداا چقدره گوگولیی چقدر د ...

بخدا قلبم درد میگیره بعد بارداریشون.. تازه میان میگن چرا. دختر شد. چرا پسر نشد

خب عزیز من.. با این پیشرفتا برین ایدی اف خب... 

تعین کن چی میخوای... بعد بار دار شو....این بچه چه گناهی کرده. هی کاش بشنوه... بخدا قلب بچه ها از همون لحظه ک نطفه بسته میشه حس میکنه.. مخصوصا رفتارای مادرو.... چون از خون مادر بیشتر تو رگاشع تا پدر.. 

دختر عزیزه.. مونسه.. قلب مامانه.... همه چی مامانه.. وقتی هم قد خودت میشن.... هر کی دورته رو خط میزنی فقط کیف دختراتو میکنی😘😘😘

ایشالا هر کی دختر میخواد سه چهار تا خوشگلشو خدا بهش بده😍😍😍✨✨✨🍷 

بخدا قلبم درد میگیره بعد بارداریشون.. تازه میان میگن چرا. دختر شد. چرا پسر نشدخب عزیز من.. با این پی ...

خدا لعنت کنه نسل هر چی زن ستیزه که چرت و پرت میگن  و هنوزم پسرو سر تر از دختر میدونن واقعا...... 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

پسرداری هم خیلی دل میخواد واقعا فرقی ندارن دختر و پسر و جمله اول متن قبلیتون اصلا جالب نبود موفق با ...

شما همون جمله اولو خوندی. چون اسی بچش پسرع  .گفتم ک ناشکر نباشه... . 

اهان. سلامت باشن خدا برات حفظ شون کنه

مرسی عزیزم. خدا بچع های شمام حفظ کنه 

بچت مشکلی داشت یا با حرف شوهرت اینجوری شد؟ فکر‌نمیکنی مشکلی داشته؟ اخه بچه من هشت ماهه دنیا اومد خیل ...

ن. بچم هیچ مشکلی نداشت. مراقبتام همه خوب بود.. همه ازمایشامم خوب بودن.. 

اره دیگه از در خونه با اسنپ رفتم. نگهش داشتم. خرید کردم دوباره با همون برگشتم... 

تا رسیدم خونه شوهر م گفت کجا بودی. گفتم خرید.. نشونش دادم یه ست سفید بیممارستانی بو د. فقط. دیگه اینو شیدمم. خودمم ک دلم شکست و بماند... بچم هم دلش شکست. 

ازش ازمایش گرفتن علت فوت سکته قلبی. 😢مگه بچه هشتماهه سکته میکنه اخه. 😭😭💔

ن. بچم هیچ مشکلی نداشت. مراقبتام همه خوب بود.. همه ازمایشامم خوب بودن.. اره دیگه از در خونه با اسنپ ...

ای خداااااااااااا شکرت بر این غم.

شوهرت عکس العملش چی بود؟ 

تو بهت شوک واردشده واسه همین بوده بمیرم براش 

خدا لعنت کنه نسل هر چی زن ستیزه که چرت و پرت میگن و هنوزم پسرو سر تر از دختر میدونن واقعا......

اره بخدا. جاریم.. سه تا دخترو سقط کرد حتی ایدی اف هم نتونست جواب بگیره.. .بعد سه تا سقط یه پسر زایید... انقدم بی ادبه ک نگو

خودم. دوتا بچه اولم دخترن. الان 19و۲٠ سالشونه

پشت دومی یه بارداری داشتم..هنوز  ده روزم تموم نشده بود...خون ریزیم قط شد.بچم شیر نمیخورد..رفتم دکتر..گفت بار داری.....گفتم چجوری مگ میشه.خیلی وقته  رابطه نداشتم.دیگه سونو  و اینا دادم..گفت دوقلو بودن این یکی رشدش ضعیف بوده...رفتمم تحط نظر ..دکترا..همشون گفتن  سقطش کن...ک یکی گفت نه نمیشع.بچه ضربانداره...میتونی تحمل کنی تا رشد کنه..؟. 50،50 است ولی..منم ریسک  کردم و قبول کردم...

مادرم فهمید..خودش مریض بود.بخاطر من رفت مشهد و برگشت..یع ست نوزادی.یه کاسه از سقاخونه.و یه چپیه اورد...گفت به بچه کاری نداشته باش..امام رضا محافظشع...اگه اومد دنیا اسمشو بزار رضا...

نمیدونم به امام رضا چی گفته بود..

دست منو تو سه ماهه گرفت و برد چکاپ...برا تعین جنسیت...دکتره گفت..عجله نکن براش ولی قراره عروس دار بشی...مامانمو میگی رفت یه بسته شیرینی و دوتا شال برا دکتره و منشیش شیریرینی.خرید...

مامان همون ماه فوت شد ـ.و بچم چهار ماه بعد دنیا اومد....ک اسمشم گذاشتیم علی رضا....الان هجده سالشه...... 

بچم خیلی شبیه مامانمه.. رفتاراش. اخلاقش. چهرش..... 

فک کنم مامانم روحشو به پسرم داد😭😭💔

ای خداااااااااااا شکرت بر این غم.شوهرت عکس العملش چی بود؟ تو بهت شوک واردشده واسه همین بوده بمیرم بر ...

هیچی. میگفت عمدا کشتیش. 

اره دکترمم همینو گفت.. گفت قلبت شکسته. و خونرییزی کرده... و برا بچه سنگین ..بوده..😭😭تازه فهمیدم.مامانم چی میکشید..9 تا دختر خدا بهش داد..واسع این که پسر نداشت  همه بهش میگفتن اجاقت کوره😭😢

من بچه 6 بودم..مامانم تنهایی زایمان کرده.وسط برفا...من گذاشته زیر برف. ک بابام نبینه باز بچش دختره..بخدا از هر چی ادم زن ستیزه متنفرم..😭😭

بخدا اگه سکان این مملکت بیفته دست زنا... ببین دنیا چقد قشنگ تر میشه😢💔✨..