2777
2789
نمدونم والله میگن اوتیسمیه الان دارم گریه میکنم بگرنگارو بلد ولی قاطی میکنه یا اسمشون یادش میره

بخدا دختر منم دقیقا اینجوری بود الان کلاس اوله کاملا باهوش خودش درساشو میفهمه و انجام میده من فقط براش سوالو میخونم .اما پنج سالگی رنگارو نمیدونست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه وروجک ۳ساله تو کوچه هست دختره صبح داشتم میرفتم رو عدد ۶۷ گیر کرده بود 😂🤣

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خب کار میجنن ولی یادش میره

ببین گلم دختر همسن دختر شما بود باباش بهم استرس میداد بچه های مردم همه چیز بلدن الف با بلدن چه جیدونم شماره بلدن منم با ترس یاد بچه میدادم یادش میرفت عصبی میشد بهش الهی بمیرم براش همین که رفت کلاس اول ماشاءالله بهش معلمش میگفت بچت خیلی باهوشه بحثم اینه عجله نکن خودش یا. میگیره اگه چیز غیر معمول دیگه ت. رفتارش نمیبینی نگرانیت بیخوده 

ببین گلم دختر همسن دختر شما بود باباش بهم استرس میداد بچه های مردم همه چیز بلدن الف با بلدن چه جیدون ...

اخه اینجا استرس میدن که تا صد بلده بچه هاشون دوتا زبان بلدن رنگهارو به انگلیسی بلدن

اخه اینجا استرس میدن که تا صد بلده بچه هاشون دوتا زبان بلدن رنگهارو به انگلیسی بلدن

نگران نباش بلدن ولی هیچ سرشون نمیشه ما یه فامیل داریم ۵ سالشه انگلیسب فول حرف میزنه ولی من حس میکنم بچه طیف اوتیسمه غیر طبیعیه انگار