2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه بچه بیارم😤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 49 پست
بنظر من این حرفا اشتباهه کی گفته بچه باید تو ناز و نعمت بزرگ بشه مگه ماها تو ناز و نعمت بزرگ شدیم بن ...

نظر شما اصلاً اهمیتی نداره 

هیچ آدم عاقلی تو نداری بچه نمیاره 

وقتی یکی تصمیم میگیره یه موجود زنده و دارای احساس رو وارد این دنیا کنه باید یک رفاه حداقلی براش تأمین کنه 

من هیچوقت تو ناز و نعمت نبودم اتفاقاً همیشه تو نداری و وسط کلی حسرت بودم و من واقعاً ریدم تو این مدل زندگی

الان این سختی ها هیچ فایده ای برای من نداشته جز مشکلات عصبی 

وقتی یکی توان اینکه برای بچه یک اتاق و حریم شخصی تامین کنه رو نداره 

وقتی یکی توان خریدن لباس درست درمون برای بچه نداره 

وقتی پول اینکه اگر اون بچه فردا روز مریض شد ببره. دکتر خوب رو نداره 

اگر پول یه دندون پزشک ساده رو نداره 

اگر فردا روز پول خرید یه گوشی و لپتاپ ساده رو نداره 

اگر قراره این بچه رو حبس کنه تو خونه و توان فراهم کردن یه  تفریح براش نداشته باشه یا اگر این بچه فردا روز علاقه به یه چیزی داشت نتونه کمکش کنه 

اگر کسی نمیتونه این کار ها رو کنه بیخود میکنه با هفت جد و آبادش که بچه میاره 

مگه بچه عروسکه برای سرگرمی ؟

فردا همین آدم میاد میگه وااااای چرا بچم با من رابطش خوب نیست چرا برای من احترام قائل نیست 

و باید بهش گفت چون تو احترامی برای اون قائل نبودی و تصمیم گرفتی عذابش بدی 

این کاربری دومم هست 

اگر شرایطش رو ندارین نیارین بچه نقل و نبات نیست یا وسیله سرگرمی نیست اول باید توان تأمین بچه رو داشت ...

اخه چرا اینجوری میگی عزیزم فکر کنم اجداد ماهم همین طرز فکر داشتن اون زمانها که مریضی همه گیری یا قحطی یا جنگ بود میگفتن چرا بیاریم درگیر مشکلات بشه الان هیچ انسانی وجود نداشت بچه برای پدرومادر و جامعه لازمه من وضعم بد نیست ولی توپم نیست اما خدارو شکر میکنم بابت بچها چون اینقدر مودب هستن که اگه واقعا چیزی که اون لحظه میخواد دستم خالی بشه درکم کنن لطفا این شعارها رو ندین بچه شیرینی زندگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگه چند سال دیگه که شما نتونستی دیگه باردار بشی نظرش عوض شد چی

منم گفتم بهش گفت ب سرپرستی میگیریم .این آرزوی جفتمونه از قدیم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نظر شما اصلاً اهمیتی نداره هیچ آدم عاقلی تو نداری بچه نمیاره وقتی یکی تصمیم میگیره یه موجود زنده و د ...

اول یاد بگیر درست حرف زدنو بعدش این شرایطی که شما گفتین که اصلا خود پدرو مادر هم نباید یک لحظه فکر بچه آوردن باشن مناسفانه بعضیا میگن بچه نباید هیچ کم و. کسری داشته باشه که من اینو قبول ندارم

شما خودت باید سعی کنی از این شرایط در بیای .. خیلی ادما بودن تو سختی های عجیب و غزیب ولی هیچکدوم از ...

مثل اینه که یکی رو پرت کنی تو چاه بعد بگی وا وظیفه خودته که بیای بیرون 

وظیفه اون پدر و مادره که اول توان تأمین بچه داشته باشه بعد بچه بیاره 

کودکی و نوجوانی مهمترین مراحل زندگی یه آدمه 

تو این دوران شخصبت و روحیش شکل می‌گیره 

نمیشه رید تو این دوره به آدم بعد گفت حالا برو خودت رو نجات بده 

اونم تو ایران که آدم برای ماه بعدش هم نمیتونه برنامه ریزی کنه و همه چی میکشه بالا 

این کاربری دومم هست 

شاید شرایطشو ندارن و همین که میبینه و می‌فهمه خیلیهاینکه یکی دیگرو‌ هم محکوم به تحمل سختی های زندگی ...

الان نسل جدید اینجوری رفاه میخان توکشورهای مدرن هم بچها باید ۱۸سالگی مستقل بشن تا زندگی بسازن الان اینجا میگن نه اینده بچه تامین بشه که تا اخر عمرش تو رفاه باشه خودش هم هیچ کاری نکنه

بنظرم اگر ب ی رفاه تقریبی رسیدی و بلوغ عقلی!!! بچه بیاری خوبه ولی متاسفانه الان هممممه همه چیزو تو پول میبینن اینقدر تمرکز همه روی رفاه بچه هس از تربیت و بقیه مسایل غافلن!

ولی رفاه کامل برای بچه رو منم مخالفم!

ی چیزی ک ب اسی میخام بگم ب هیییییچ وجه شوهرتو زور نکن بزار خودش بخاد چون اینقدر بچه داری سخت و پر مسیولیت هس ک اونی ک خودش خاسته هم ممکنه پشیمون شه چ برسه ب زوریش

چرا نمخاد واسه تو

هم بخاطر وضع مملکت .هم اینکه میگه نمیخوام یه بچه رفاه و اسایشتو ازت بگیره .میگه راحتی برا خودت ،چرا دنبال دردسر میگردی😅راست هم میگه😅

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اول یاد بگیر درست حرف زدنو بعدش این شرایطی که شما گفتین که اصلا خود پدرو مادر هم نباید یک لحظه فکر ب ...

من کاملاً درست حرف زدم و هیچ اشکالی در حرفام نمی‌بینم 

خیلی ها که بال بال میزنن برای بچه آوردن حتی توان تامین دو تا از اینا که گفتم رو ندارن 

و کلی توقعات بی جا از فرزند دارن 

این کاربری دومم هست 

اخه چرا اینجوری میگی عزیزم فکر کنم اجداد ماهم همین طرز فکر داشتن اون زمانها که مریضی همه گیری یا قحط ...

همون بهتر که انسانی وجود نداشته باشه تا اینکه بخواد تو بدبختی و فلاکت باشه صرفاً برای ادامه نسل 

طرف عرضه نداره یه حریم شخصی یه اتاق برای بچش آماده کنه بعد به فکر زاییدنه 

بچه شیرینی زندگیه!

زندگی یه بچه رو تلخ کنی و به گند بکشی که صرفاً زندگی خودت شیرین بشه 

یه خودخواهی محضه 

این کاربری دومم هست 

فقط بعضی کامنت ها😂بعضی ها فکر میکنن اومدیم پیک نیک🤔

بله منم به عنوان یک مادر نمیذارم تو دل بچم آب تکون بخوره فقط تا جایی که خدا بخواد ما تلاشمون رو میکنیم مایقی فقط به دست خداست... 

پولدارترین و بهترین هم که باشی بچه دار بشی خدا نخواد به راحتی یه شبه میتونه ازت بگیره هم مالت رو هم عمرت رو

پس وقتی بچه دار میشین فقط با امید و توکل به خدا اقدام کنید نه تکیه به چیزهایی که دارید

چقدر حضور خدا تو زندگیامون یا(توی کامنتامون) کمرنگ شده💔😢

همون بهتر که انسانی وجود نداشته باشه تا اینکه بخواد تو بدبختی و فلاکت باشه صرفاً برای ادامه نسل طرف ...

بچه ای که محبت میبینه به شخصه خیلی خوب تر از بچه ای هست که همه جوره امکانات داره ماهم بابامون پولدار نبود ولی محبتش هیچ وقت نذاشت کمبودی احساس کنیم الانم تو زندگیمون نه زیاده خواه هستیم با کوچکترین چیزها احساس خوشبختی میکنم خداراشکر بچهامم مثل خودم دارم تربیت میکنم که هیچوقت چشمش دنبال اینکه بقیه چی دارن نیست در عوضش وسایل خودش گرون هم نباشه کلی ذوقش داره