2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا بیان😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 53 پست
والا خواهر پیشت نیستم وگرنه مدرسه رو سرشون خراب میکردم برو از بالاتر پیگیر شو آموزش پرورشی آشنایی چی ...

اداره بودم که اینارو گفتن دیگه بالا تر از اداره نیست ک 

گفتم ک منم قشنگ نمیتونم حرف بزنم 

ولی به کسی ک مسئولش بود گفتن 

یکاری کنین قبول کنن شرایطم بده باباش ۶ صب میره سرکار نمیتونه ببره 

ولی طرف همینکه گوشیو برداشت گفت اگه دانش آموز میفرستین جا نداریم 

دیگه نمیدونم چیکارکنم 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
انشااللا که مشکلت حل بشهبراتون صلوات فرستادم

عزیزم مرسی منم بزاشما فرستادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اداره اموزش پرورش سراغشون بگو هی منو معطل کردن مگه یه نفر جا نداره مدارس دختر من بره نذاشتن ثبت نام کنم هی میگفتن سیستم قطعه

بترسونشون همونجا زنگ میزنن مدرسه نزدیک خونتون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم مدارس غیر انتفاعی دخترت قبول میکنن به خدا سالهای قبل مدره پسرم ی پسره که به خدا هم ناشنوا بود ...

استثنایی غیر انتفاعی داره؟

آخه دختر من پیش دبستانیشو غیرانتفاعی بود یک سال فقط پول گرفتن اصلا یبار نگفتن یادنمیگیره فقط پولش مهم بود 

دوسال هم مدرسه عادی مردود شد فک نمیکنم بتونه توعادی یادبگیره چون واقعا سخت یادمیگیره یه دلیلشم اینه اصلاااا علاقه نداره حتی فک کن با نقاشی هم علاقه نداره 

حالا نمیدونم الان غیرانتفاعی بتونیم ببریمش یانه ولی اگه استثنایی غیرانتفاعی باشه بتونم میبرم حتما 

بعد اینکه الان دیگه اسمش تو اداره استثنایی ثبته تو عادی نیست مگه قبول میکنن غیردولتی عادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اداره بودم که اینارو گفتن دیگه بالا تر از اداره نیست ک گفتم ک منم قشنگ نمیتونم حرف بزنم ولی به کسی ک ...

چونه بزن یعنی چی جا نداریم سر صحبت باز کن بگو  چند ماهه معطلت کردن 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

استثنایی غیر انتفاعی داره؟آخه دختر من پیش دبستانیشو غیرانتفاعی بود یک سال فقط پول گرفتن اصلا یبار نگ ...

حتما راه داره بدبختی اینه توشوهرت براش مهم نیست درس بچه 

اجی چرا چطور کمد افتاد روش

چقد ناراحت کننده🙁 درخواست بده شماره معلم بچه هامو بفرستم باهاش مشورت کن

عزیزم بامدرسه ای ک دوسال مردود شده در ارتباطم اونام والا نمیدونن باید چیکارکنم من راضی نبودم به استثنایی میترسیدم ولی اونام گفتن ببر اونجا راه میوفته

شما میگین یعنی معلم بچه هاتون میتونن کمک کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله مرسی گلم

سلام عزیزم ان شاالله دخترتون سلامت بشه ومعجزه ببینی  ولی به نظر من هم ببر مدرسه غیر انتفاعی باورکن یه صلاحی هست استثنایی جورنشده درسته هزینه میکنی ولی مدرسه غیر انتفاعی خیلی بهتره من که دخترتون رو ندیدم ولی اینطور که میگید مشکلش درحد مدرسه استثنایی نیست

عزیزم کدوم شهر هستی؟

تهرانم مدرسه اش تو بلوار فردوسه 

نزدیکترین مدرسه اینه که بازم باید سرویس بگیریم براش 

اما قبول نمیکنن😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلم میفهممت شرایط سختیهاز خداوند میخوام مشکلاتتون رو حل کنهالهی که یه مدرسه هم پیدامیشه زودی دخت ...

انشا الله 😭😭😭😭

مرسی برا دعا های قشنگت 

انشالله از خدا هرچی میخای بهت بده

من راضی ام فقط یکیش دخترم خوب بشه اخلاق شوهرم همین بمونه 😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئنی دکتر خوب بردی سی تی اسکن گرفتن ام آر ای گرفتن

دکتر مغز و اعصاب بردی؟ تایید کرده اسیب دیده مغز؟

اخه بعضی بچها دیرتر یاد میگیرن کندتر مینویسن

اگر تایید شده است یه راه دارید با شوهرت و بچه برید مدرسه   شوهرت داد هوار راه بندازه خونم تو این منطقه است بچم باید جا بهش بدین ندید میرم آموزش پرورش شکایت میکنم جا به بچم ندادید 

ان شاء الله بحق علي أصغر امام حسين (ع) خدا بچه رو شفا بده ببريش مدرسه ثبت نام كني و خدا حفظ كنه تو د ...

عزیزم مرسی 😘😘برسی به هرچی از خدا میخوای انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد من هرچی حساب می کنم سی یا چهل میلیون کرایه سالی دوبار تور ایران گردیه نه ی مسیر یک ساعته😐

چون مدرسه دوره سرویس نمیدن بهش باید اسنپ بگیریم 

نمیتونم تنها بفرستمش مسیر یک ساعته رو 

باید روزی دوباز انقد راهو اسنپ رفتو برگشت بگیرم خودشم توتهران

یکی هم یک ساعت راه خیلی زیاده

1
5
10
15
20
25
30