2777
2789
عنوان

بنظرتون

46 بازدید | 8 پست

روابط مجازی دوام داره؟

اصلا میشه به رابطه های مجازی اعتماد کرد؟

من واقعا نمیتونم اعتماد کنم

میگم‌ شاید مشکل از منه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه مجازی نمونه و تبدیل به واقعی بشه.

یعنی واقعا میشه کسی مجازی عاشق شه؟

برام خیلی عجیبه

اخه خیلیا مجازی عشق رو تجربه کردن

ولی بنظر من غیرممکنه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یعنی واقعا میشه کسی مجازی عاشق شه؟برام خیلی عجیبهاخه خیلیا مجازی عشق رو تجربه کردنولی بنظر من غیرممک ...

آره چرا نشه...یه زمانی بعضیا تو یاهو چت و این جور برنامه ها با هم آشنا می شدن...بعد همو می دیدن و به ازدواج ختم می شد.

حالا یکی گذری حتی تو خیابون ممکنه یه نفر رو ببینه خوشش بیاد...یکی تو مجازی...یکی تو محیط کاری...مهم اینه همو درست بشناسن...الان دوست شوهرم همین تو مجازی با یه خانمی مقیم آمریکا ولی اصالتاً ایرانی بود آشنا شده بود دیگه رفت ترکیه اونم اومد ترکیه همو دیدن ازدواج کردن اینم رفت آمریکا...خیلیم راضیه مهم نیست کجا همو می شناسن مهم اینه چه قدر تو شناخت هم موفقن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗