2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا بیان😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 49 پست
منم مثل تو هستم سرو زبون ندارم ،، ولی برو التماسشون کن گریه کن شاید دلشون به رحم اومد دیدن بارداری، ...

نمیتونم اصلا 

جای غریبم هیچکسو ندارم آشنایی نیس

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

شوهرت راه نیومد چندروز پشت سر هم برو بگو با این وضع بارداریم چقد بی رحمید منو هی اذیت میکنید یکم کوتاه بیایید حالا جا برا این یه بچه تو کلاسا چطور پیدا نمیشه

بگو اینقد میشینم تا بگیرید و یهو خودت بزن به بی حالی و غش و سرگیجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ان شاالله هر چی خیره جلو پات بزاره خوب پس یعنی اگه نزدیکترین مدرسه هم باشه نمیتونین ببرین؟ مشاور ...

چرا اگه اینکه تو فردوسه باشه احتمالا سرویس بدن بهش 

حالا دیگه نزدیکتر از این نیس اینو هر جور شده میبرمش 

بهم گفتن چون سنجش مجدد شده از عادی اومده به استثنایی دیگه نمیتونه برگرده عادی 😭😭

مرسی عزیزم انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو اداره اموزش پرورش سراغشون بگو هی منو معطل کردن مگه یه نفر جا نداره مدارس دختر من بره نذاشتن ثبت ...

زنگ زدن طرف تا برداشت گفت اگه دانش آموز میفرستی جا نداریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما راه داره بدبختی اینه توشوهرت براش مهم نیست درس بچه اجی چرا چطور کمد افتاد روش

اره شوهزم پشتم نیس من چندساله درگیر مدرسه دخترمم چندباری هم ک فرستادن اینور اونور همشو خودم تنها رفتم 

فقط دیروز باهام اومد اونم دم دراداره گفت من توماشین میشینم برین بیاین هرچی گفتم نیومد برگشتم گفتم جا نیس مدرسه ای ک جاهست دوره دیگه کلی دعوام کرد میگه من چندساله هی درگیر این بچه ام اخه چقد برم اینور اونور پدرمنو دراوردین 

بخدا هرچی میشه خودم میرم ولی اینجوری طلبکاره 

نمیتونم قشنگ حرفمو بهش بزنم نمیاد بیوفتیم دنبال کارا 

حالا منم بااین وضع بارداریم فقط میشینم گریه میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ان شاالله دخترتون سلامت بشه ومعجزه ببینی ولی به نظر من هم ببر مدرسه غیر انتفاعی باورکن ی ...

عزیزم دختر من پیش دبستانیو غیرانتفاعی رفت فک کن حتی یه رنگ هم یا نگرفت اونجا هم بمن اصلا نمیگفتن یادنمیگیره فقط پولش براشون مهم بود 

یکی هم دختر من واقعا خوب یادنمیگیره اصلا مثل هم سن هاش نیست فک کن آبجی ۵ ساله من حرف میزنه این میمونه اصلا چی جواب بده واقعا سخت یادمیگیره من حتی ناامیدم اینجام بتونن یادش بدن 

ولی خب دختر من ظاهرش مثل بچه های استثنایی نیست خودم خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم قبول کنم ک اونجا ببرمش ولی چاره ندارم کارم فقط گریه س

و اینکه چون دوبار سنجش شده یبار برا عادی و یبار برا عادی به استثنایی گفتن دیگه نمیتونه برگرده عادی دیگه فک نکنم غیرانتفاعی عادی هم بتونم ببرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمئنی دکتر خوب بردی سی تی اسکن گرفتن ام آر ای گرفتندکتر مغز و اعصاب بردی؟ تایید کرده اسیب دیده مغز؟ ...

اره هنوزم بعد ۷ سال زیر نظر دکتره آسیب دیده 

کلی سی تی اسکن و ام ار آی داده 

میدونی حتی مدرسه ای ک میخام ببرمش هم تومنطقه مانیست اونم دوره ولی باز نزدیکترینشونه ولی اینم ثبت نام نمیکنن 

من همون اداره رفتم از اداره زنگ زدن بمدرسه گفتن جا نیست 

حتی مسئولش رفت پیش رئیس اداره دیگه آخرش گفتن یاباید ببری مدرسه ای ک جاداره و دوره یا از الان ثبت نام کنی جا رزرو کنی برای سال بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم غصه نخور انشالله بحق فاطمه زهرا دختر خوب میشه و تو دلیتم سالم میاد بغلت

عزیزم انشالله 

مرسی برا دعای قشنگت انشالله برسی به هر چی از خدا میخای فک کن من از ۱۹ سالگی همش تو گریه و غم و غصه ام ۷ ساله کاش دیگه تموم بشه دیگه نمیتونم دعا کن برامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس بهتره امسال ببرین غیر انتفاعی از سال بعد،زودتر ثبت نامش کنین

چون سنجش مجدد شده گفتن نمیتونه دیگه از استنثنایی برگرده عادی غیرانتفاعی عادی هم نمیتونم ببرمش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی مزاج و درمان بیماری‌ها داره ودوره ی اعصاب و روان و دوره ی بارداری داره 

شرکت کن کلی مطالب مفید داره که زندگیتو تغییر میده عزیزم

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره دوره ی مزاج و درمان بیماری‌ها داره ودوره ی ...

مرسی حتنا عضو میشم ولی هیچ کدوم مشکل اصلیم ک مشکل دخترمه رو حل نمیکنه اون خوب بشه همون آرامشه 

توروخدا دعا کنین براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی حتنا عضو میشم ولی هیچ کدوم مشکل اصلیم ک مشکل دخترمه رو حل نمیکنه اون خوب بشه همون آرامشه توروخد ...

خدا رو چه دیدی یه وقت اونم معالجه بشه 

از مشاورانش کمک بگیر

با صد تومن ویزیت میکنن

چرا اگه اینکه تو فردوسه باشه احتمالا سرویس بدن بهش حالا دیگه نزدیکتر از این نیس اینو هر جور شده میبر ...

ای داد متاسفم ... خوب ولی ولی باز پیشو بگیر برو اداره منطقه شده تا وزارت خونه برو تا ثبت نام کنن خواهری خواهر شوهری چیزی داری باهات همراهی کنه؟ اگه نمیتونی خوب مطلبو بیان کنی رو کاغذ بنویس بده به مسئول مربوطه... قوربونت عزیزم ان شاالله برای همه