2777
2789
عنوان

سرم سوت می‌کشه از تاپیکای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخدا 

سر صبح اومدم با انرژی حال خوب تزریق کنم 

دیدم وای من یکی میگی زن به خودش میرسه بخاطر شوهر بعد بحث منطقی کردم میگه نه برای شوهر بقیه منظورم 

قشنگ زن علیه زن 

دومی تاپیک یک مادر اومده میگه بچه ام با جادو نکشن یعنی قشنگ دهه قاجار 

دلم به درد میاد چقدر اینجا داره سطحی میشه امیدوارم جامعه اینقدر خرافاتی و ساده بین نباشند مخصوصاً زنها 

بقول ناپلئون بناپارت مادر کسی با یک دستش گهواره با دست دیگه دنیا تکون میده 

ما نیاز به زنان آگاه داریم 

دست خودش نیس فک کنم وسواس فکری گرفته مسخره اش نکن سرت میاد اطرافم دیدم خیلی بده وسواس

قبول دارم ک ی چیزی توی ذهنش هست ک اینو میگه اما تاپیکهایی با مشکلات روحی خیلی زیادن 

دلا سیاهه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آقایون اینجا تاپیک نمیزنن درخواست دوستی میدناین قضیه هم ترسناکه ک چقد مرد هول داریم

من تاپیک میزنم درخواست دوستی نمیدم ،،،،،

و ترسناکتر از درخواست دوستی مردای هول ،قبول کردن درخواست توسط خانمای متاهله

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

اینجا مشکلاتی مطرح میشه که شاید نتونن برای دیگران بازگو کنند.حتی من وشما هم ممکنه یک سری ناراحتی وعقده ورازهای مگو داشته باشیم که هیچ‌جا نمیتوتیم مطرح کنیم بجز اینجا که کسی نمیشناسه...پس  خیلی هم‌عجیب نیست..

پارسا پسرمامان😍
اینجا منو از خانما ترسوند😂😂😂😂😂

بیو ت دردناکه ولی بنظرم عشق نرسیدن باشه بهتره 

ما هم عاشق بودیم ولی خانواده من نذاشتن و نشد برسیم من با کس دیگ مزدوج شدم ولی اون ازدواج نمی‌کرد تا اینکه خانوادش جدیدا  براش آستین بالا زدن اونم با کی  با دختر عموم  کسی که میدونست چقد میخواستم اش 💔🥲🥲

از طرفی خوشحالم ولی اوایل کمی حالم بد بود ولی چون شوهرم نمی‌دونست خودمو جم کردم که یوقت نفهمه  

دوستت دارم

وای بخدا همینه ،افکار سمی در حد بنز،اتفاقا الان داستم میخوندم پربازدیدا،با خودم گفت چقدر افکار جامعه داغونه،خداکنه بخاطر جو سایت باشه وبه کل جامعه ترمیم پیدا نکنه

والا منم عقدم کار همسرم شهر دیگه بود،خونه داشت و اکثر اوقات پیش هم بودیم،خب زنش بودن،چیز غیر عادی نبود،الان طرف دیدم وارد ریز جزییات زندگی دو نفر شدهاقا جشن،ننیخوای نرو،چرا میشی نخود ولوبیا زندگیش جدا میکنی

یا مادر که فکر میکنه با جادو...

اونایی که فکر میکنن خونه یا چیزی به اسم زن باشه فکر طلاق داره میکنه ووووو

وای بخدا همینه ،افکار سمی در حد بنز،اتفاقا الان داستم میخوندم پربازدیدا،با خودم گفت چقدر افکار جامعه ...

دقیقااااا ولی من فک میکنم اینجا نمونه کوچک همون جامعه س

عقل هم خوب چیزیه! هر کسی خودش رو بهتر از همه می شناسه.

عزیزم زائو بخاطر خون زیادی که تو پروسه زایمان از دست میده از این حرفا وافکار اگه ازش دیدین تعجب نکنین 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊