بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیو ت دردناکه ولی بنظرم عشق نرسیدن باشه بهتره ما هم عاشق بودیم ولی خانواده من نذاشتن و نشد برسیم من ...
خاصیت عشق های ماندگار نرسیدنه ، یعنی عشق به وصال برسه دیگه کم کم محو میشه ،عاشق همسرتون بشید و اصلا به اون دو نفر فکر نکنید ، چون باهاش زندگی نکردی فکر میکنی خیلی خفنه 😂
کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
عزیزم زائو بخاطر خون زیادی که تو پروسه زایمان از دست میده از این حرفا وافکار اگه ازش دیدین تعجب نکنی ...
قبول ندارم. این حرفها و کردار به شخصیت طرف برمیگرده نه توهمات! شاید شرایطی که گفتین تشدیدش بکنه. بالاخره ما هم بچه داریم و در اطرافیان هم زائو دیده ایم عزیزجان!
از همه بدتر اونه که میترسه بچه اش رو جادو کنن! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ...
اثرات فیلماکره ای هست
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
دست خودش نیس فک کنم وسواس فکری گرفته مسخره اش نکن سرت میاد اطرافم دیدم خیلی بده وسواس
متاسفانه توباردارشم میترسیدازجادو
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
درسته عزیزم من الان خودم ناخواسته باردارم الان تو ماه پنجم هنوز به سقط فکر میکنم چون شرایطم سخته واقعا افسردم ولی بکشنم هم سقط نمیکنم هیشکی نمیتونه خودشو جای کس دیگه بزاره الان اطرافیان من کلی منو سرزنش میکنن به خاطر حال بدم ولی درک نمیکنن که من چه حالی دارم