2777
2789

خسته شدم بخدا. من با چایی زنده م. صبح یه لیوان عصرم همینطور

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

اینترنت هست ن که‌  نخیودت  م خ  م‌یمیتون تی بخونی و بخوری وقتی خودت میدونی و نمیخوری ما چی بگیم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینترنت هست ن که‌ نخیودت م خ م‌یمیتون تی بخونی و بخوری وقتی خودت میدونی و نمیخوری ما چی بگیم

چرا انقد تو تاپیکا بی اعصابید🥲

چایی تازه آب بدن رو دفع می‌کنه 

کویر لوت شدی، به کلیه‌ها رحم کن گل

یه بطری آب یا قمقمه بگیر موقع انجام کارهات بذار دم دست، جلو چشمت که باشه می‌خوری

برای شروع آب گازدار طعم‌دار هم خوبه، خوشمزه‌ست هی می‌خوری 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

هوا خنکه

کمتر آب میخوریم

اما من بیشتر از دو لیوان میخورم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

چایی تازه آب بدن رو دفع می‌کنه کویر لوت شدی، به کلیه‌ها رحم کن گلیه بطری آب یا قمقمه بگیر موقع انجام ...

اره چیزایی که طعم داشته باشن میخورم وگرنه اصلااا. خب دیابت میگیرم از آب میوه ها

اب نخوری پوست بدنت خشک میشه زود چروک میشه ،عفونتا و ویروس ها و باکتری ها از بدنت دفع نمیشه ولی پیش میاد مدتی آدم دلش نکشه آب بخوره من اینجوری ام .یه مدت اصن نمیخورم .الان عطش اب دارم خیلی همین الان ک دارم باهات حرف میزنم قلقلقللقلقللقلقللقل

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️