2777
2789
دربرابر خانواده باید از همسر دفاع کرد

متوجه نشدم؟!..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اگه بگی نرو سرکار بمون خونه میمونه

چرا همچین چیزیو بگم خب🤦🏻‍♀️🤣

اگه حالم خیلی بد باشه یا هر مشکل غیر جسمی دیگه ای هم باشه تو خونه آره خب ممکنه نره کنارم باشه ولی الکی نمیشه بگم نرو که

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

من بهترین رفیقم شوهرمه .فقط پیش اون درددل میکنم.مرد خوب پیدا کنید، ک امنیت داشته باشید

چه خوب اسپند دود کن براش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا

هیچ وقت نباید درباره خانواده خودت یاهرچیزی که مربوط ه اوناس باشوهرت درد ودل کنی حتی اگه بهترین مرد روی زمین باشه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
بهترین رفیق شوهرع

درد و دل با شوهر بکنی از خانوادش که اذیتت کردن بگی قیامت میکنه میگه تو باخوادم مشکل داری از خانواده و دوستات بگی پس فردا تا یه دعوای کوچیک باشوهرت بکنی همه ی حرفات رو میزنه تو سرت که شما خانوادگی مشکل دارین یا تورو خانوادت هم گردن نمیگیرن پس شوهر مثل رفیق نیست برا آدم 

بیا شوهر من بچه بیدار شده خیار خورده اسهال شده اون تخت خوابیده منم دوسه ساعت خوابیده بودم الانم دارم ...

عزیزم از سردی زیاده بهش موز بده 

کته ماش یا عدس با ماست و نعنا هم خوبه 

پس اون نی نی کی بود که یک گاو بوسبده بودتش؟

اون نی نی من نیس که

نگفتم نی نی منه 

گاو نبوسیده بود خالش بوسیده بود🤦🏻‍♀️😂

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .