2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌داشتم بره سرکارباید برام کله پاچه میخرید

کله پاچه خوشش نمیاد خوشبختانه مثل خودمه دردودل تا چی باشه  دختر دایی ام مثل خواهرمه از ریز ریز زندگی همدیگه از کوچیکی تا الان ازدواج کردیم هردو خبر داریم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان بگی منو ببر بگردون میبره

من ۱۲ شب از خستگی داشت میمرد فرداشم ۶ باید میرفت سرکار گفتم بریم طرقبه برد تاپیکشم زدم تازه ، همه گفتن خلی مگه🤣

ولی ۶ صبح قطعا هوس گشتن نمیکنم

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

من باشوهرم خیلییییییییییی دوستم خیلییییییییییی ولی هیچ وقت باهاش درد ودل نکردم هیچ وقت 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
چرا نمیشه درد و دل کرد

ببین اکثرا مردا جنبه ندارن و اینکه خودشون بیشتر از دیگران عامل دل گرفتگی تو میشن من شوهرم تو عقد میگفت دوس دارم از هرکی دلت گرفت حتی خودم بیای بهم بگی بیای پیشه خودم خیلی حرفش قشنگ بود ولی بعدش ازدواج کردیم دیدم اصلا جنبه نداره 2بار خیلی دلم گرفته بود بخاطر رفتار خانوادش اومدم باهاش حرف بزنم به اصرار خودش همچین پاچه گرفت....... 

اونجا بود فهمیدم جنبه نداره منم ولش کردم 

سعی کن درست انتخاب کنی..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من ۱۲ شب از خستگی داشت میمرد فرداشم ۶ باید میرفت سرکار گفتم بریم طرقبه برد تاپیکشم زدم تازه ، همه گف ...

چه خوب اسپند دود کن براش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕