2777
2789
عنوان

بچم بخاطر بیش فعالیش از مدرسه اخراج شده الان😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 104 پست

منم همین بود دیگه نرفت البته خودش چه میشه کرد اصرار نکردیم مشاوره گفت بزار سال دیگه بیارینش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برای حل مشکلت ایه الکرسی میخونم.ولی همه ی بچه ها کلاس اول بد قلق میشن.کاش دیگه اون مدرسه نبری بچه رو ...

ممنونم از لطفت      بخدا یه دنیا غم رودلمه.    حالا دوباره ببرم دکترداروهاشو عوض کنه ببرم غیرانتفاعی ببینم قبول میکنن یانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول از همه مدرسه غیر انتفاعی بنویسش بیشتر باهات کنار میاننگران درساش نباش الان فقط نگارها رو ک ...

ممنونم 🌱❤️یکم امیدوار شدم آره حتما می‌خوام اینبار ریتالین بدم دعا کن برام.  بخدا دارم دیوونه میشم میبینم تو خونست.   

ممنونم از لطفت بخدا یه دنیا غم رودلمه. حالا دوباره ببرم دکترداروهاشو عوض کنه ببرم غیرانتفاعی ...

بنظرم البته یه نظره بزار امسال مدرسه نره کلاسهای درمانی ببرش بزرگتر میشه اروم تر میشه

اول میگه باید باهام باشی سرکلاس. که اونا راضی نمیشن واین شروع می‌کنه به گریه. بعدشم زیرنظر گرفتم ...

عزیزم تمکن مالی داری که برا بچت معلم همراه بگیری؟ 

به بعضی هام از بهزیستی معلم همراه میدن 

چندین مورد دیدم

دوهفته گذشته هنوز هیچ اقدامی نکردی خیلی بیخیالیببر دکتر تشخیص بیش فعالی خیلی سخته شاید فقط شیطون باش ...

نه بردم قبلاً وگفتن بیشفعاله. ریسپریدون و اتنتالین میدادم که انگارجوابگو نبود.   الان دوباره ببرم دکتر ریتالین بدم که ببینم درست میشه یانه ..همش بهونه منو میگیره که برم باهاش مدرسه اونام گفتن نمیشه باهاش باشی اصلاااا

سریعتر ببرش دکتر . اگه دور از جون اتفاقی براش بیفته مدرسه  مسئول هست ، فعلا بهترین کار انجام دادند . اگه مدرسه دولتی هست که نیروی اضافی ندارند که از بچه ها مراقبت کنند به نظرم بهترین کار همینه ، مرخصی بهش دادند که به درمانش برسی .

اخراج؟؟چرا اخه؟عیب ندارع ببرش مشاوره و قرص بگیر یع مدرسه دیگه میبریش سرش سلامت باشه درس جبران میشهخو ...

اره می‌خوام دوباره ببرم داروهاشو عوض کنه. ببرم یه مدرسه دیگه     دعاکن مشکلم حل شه اجی بخداکم اوردم

ممنونم از لطفت بخدا یه دنیا غم رودلمه. حالا دوباره ببرم دکترداروهاشو عوض کنه ببرم غیرانتفاعی ...

آره همینکار رو بکن بعد خوردن ریتالین خودت هم تو خونه کار میکنی میرسونه .کاش به دکتر اصرار میکردی میگفتی که از مدرسه مونده شاید بین مریض قبول کنه ویزیت کنه.

نگران نباش دختر من بیش فعالی داشت الان دانشجوئه .نمراتش هم همه خیلی خوب بود

اگه برات مقدوره .مدرسه اش رو عوض کن.

بزار با خاطره ی خوب مدرسه رو ادامه بده.بچه های بیش فعال کلا باهوشن و خوب درس رو یاد میگیرن.اما با نظم و قوانین مدرسه مشکل دارن.اگه  بعد درمان بازم همین مدرسه ببریش نسبت بهش گارد دارن.حتی اگه دارو هم بهش بدید آخرش انگ بیش فعالی روش هست و حتی یک شیطنت معمولی رو  ازش نمیپذیرن . اما اگه شرایطش رو نداری مدرسه اش رو عوض کنی ،بعد از دادن دارو ،حتما مدیر و معلمش رو توجیه کن که خوب شده .بهشون بگو دیگه  در مورد اخراج شدنش بهش  سرکوفت نزنن  یا تهدیدش نکنن.مثل شیر پشت پسرت باش.

مهمترین  سال زندگیشه ،اینده ی بچه ات از امسال داره رقم میخوره

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
منم همین بود دیگه نرفت البته خودش چه میشه کرد اصرار نکردیم مشاوره گفت بزار سال دیگه بیارینش

من نگفتم به اطرافیان حتی خونوادم که بیش فعاله     اگه نره مدرسه دیگه هزارتاحرف براش درمیارن شرایط بدی دارممم