2777
2789
عنوان

بچم بخاطر بیش فعالیش از مدرسه اخراج شده الان😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 104 پست

عزیزم اول از همه مدرسه غیر انتفاعی بنویسش بیشتر باهات کنار میان

نگران درساش نباش الان فقط نگارها رو کار میکنن و بخش کردن خودت توخونه باهاش کار کن

حتما دکتر ببرش عقب ننداز

خواهر زاده من اوتیسم داره انقدررر خواهرم پیگیری کرد دکتر بود کاردرمانی الان خدا روشکر مدرسه دولتیه مثل بقیه بچه ها

تو مادر قوی هستی 

خیلی درکت کردم اسی کردم حس تومیفهمم😔🫂

خیلی درد ناکه  😔

از خواب یهو بیدارمیشم یاد وضعیت پسرم میوفتم انگار سطل آب سرد ریختن روسرم  کلی عقب مونده بخدا برا دوخط مشق چهار ساعت کشش میده باکلی نق.   می‌دیدم بچه ها سرکلاس مشق هاشونو خودشون قشنگ مینوشتن واما این بدخط و مقاومت می‌کنه برانوشتن.    بقران راضی ام سرطان بگیرم خودم این درمان شه بتونه بره مدرسه  کاش خدا دلش برحم بیاد خیلی تحت فشارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم بیش فعالی داره، دارو میخوره و خییییلی تاثیر داره، اما بهت بگم باید در کنار دارو، توانبخشی هم ...

توانبخشی یعنی چی. اگه منظورت کاردرمانیه که شهرما کوچیکه ونداره. وهمه هم آشنا نمی‌خوام کسی بفهمه کاردرمان واینا میبرم. حتی خونوادمم نمیدونن مدرسه نمیره 

بله بهترمیشه اما بایدهمیشه داروهاشوبهش بدهی ببین من روان شناسم حتما ریتالین راتاهروقت دکترگفت بده تا ...

چهار شنبه نوبت دکترداره.   دکترش یه شهر دیگه ست میبرم هرچی تجویز کرد میدم.    بنظرتون برا اینکه بهونه منو میگیره چکارش کنم اگه نرم پیشش بمونم مدام گریه می‌کنه که اونام میگن نمیشه شمابیایی واینم باگریه هاش نظم بهم میزنه چکا کنم خودش بره تنهایی

دوستانی که می گین مدرسه حق اخراج نذاشته درسته مدزسه چنین حقی نداره ولی شما حقو به این خانم می دین ول ...

قضاوت بیجا نکن    از روی منبربیاپایین اول حرفای منو بشنو بعد.   میگم بردم دکتر اما ریتالین ندادم فقط ریسپریدون و اتنتالین میدادم که جوابگو بود توی پیش اما برااول کلی به مشکل خوردم حالا میخوام ببرم دکترش که یه شهر دیگه ست تا داروهارو عوض کنه

دوستان، بیش فعالی نقص توجه و تمرکز، کارهای خطرناک و هیجانی، بهم ریختگی، اختلال نظم داره. مدرسه میتون ...

نقص توجه و تمرکز که داره اما کارخطرناک نمیکنه فقط کمی شلوغه ومیگن نظم بهم میزنه 

چهار شنبه نوبت دکترداره. دکترش یه شهر دیگه ست میبرم هرچی تجویز کرد میدم. بنظرتون برا اینکه بهون ...

بهترین کار اینه که براش جذابیت ایجاد کنی 

مثلا اینکه دوست پیداکنه موثره 

بعدهم بهش بگو اگر تنهایمونی ظهرکه بیام دنبالت باهم میریم برات فلان چیز که دوست داری رامیخرم

من یادمه بااینکه ازخونه مون تا مهدپسرم یک ایستگاه اتوبوس بود اون روز با اتوبوس بردمش مهد قبلشم رفتیم توفضای سبز کمی تاب بازی کرد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آخییی عزیزم 🥺یه تایم کوتاه حواست بیشتر بهش باشه، ببرش پیش دکتر و مشاور خوب و دلسوز

اره باید دوباره از سر بگیرم درمانشو و ببرم غیرانتفاعی  خداکنه درست شه وگرنه دیوانه میشم دیگه

اخراج؟؟چرا اخه؟عیب ندارع ببرش مشاوره و قرص بگیر یع مدرسه دیگه میبریش سرش سلامت باشه درس جبران میشه

خواهر من معلمه کلاس اوله بیش فعال سرکلاس بود یه دردسری براش درست کرد که اصلا نگم….. از ۱۰مهر هرروز میرن اداره جواب بدن به اتفاقی افتاده تو کلاس

مدرسع باید کنترل کنع مشاور معرفی کنه چون بچه های دیگم عستن کنترل کلاسم سخته برا معلم ولیییی اخراج نکنه