روغن کم میریزی توی قابلمه و پیازا رو میریزی توی قابلمه ، زردچوبه ،نمک ،فلفل قرمز ،فلفل سیاه اضافه میکنی به پیازا و پیازداغ میگیری ، بعدش یک الی دو قاشق پر رب گوجه اضافه میکنی به پیازداغ و تفت میدی یه ذره ، بعدش سیب زمینی های خام رو که هر سیب زمینی خام رو به ۶ قسمت حدودا تقسیم کردی اضافه میکنی یه تفت ریز میدی و آبجوش اضافه میکنی میزاری بپزه با شعله خیلی خیلی کم ، نیم ساعته آماده هست ، سیب زمینی ها رو نهایتا ۶ برش بزنید و تقریبا هم اندازه که موقع پخت وقتی بزرگ و کوچیک باشن کوچیکا له میشن ، اواخر پخت بچشید یکم نمک اضافه کنید ،چون رب زدید نیاز به نمک کمی هست