2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

158 بازدید | 14 پست

من یه بچه دارم الانم حامله ام وسواس فکری شدید دارم از همه چی ترس دارم حتی نمیتونم با خیال راحت غذا بخورم یا حموم کنم یا لباس بپوشم یا آرایش کنم و خیلی کارهای دیگه دکتر رفتم هیچ تاثیری نداشت بهم دارو داد داشتم روانی میشدم یه شب زد ب سرم تا ثیر اون داروها بود دستام میلرزید خود ب خود داد میزدم  بخدا دیگه خسته ام الان ۴ ماه و نیم حامله ام انقد گریه میکنم دیگه فکر خودکشی میزنه ب سرم 

وسواس ام اینجوری ک یه فکر میاد تو سرم میگه اگه الان این لباس رو این کارو بکنی بعدا گردن شو هرت میشکنه دیگه میترسم بپوشم انقد تکرار میکنم ک ی فکر دیگه بیاد تو ذهنم یا ظرف میشورم میگه باباتو کفن کنن یا حموم کنم میگه جنازه مامانت تو حموم غسل کنن دیگه میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم ی مدت اینطوری بودم مثلا میخواستم قرآن بخونم ی صدایی تو سرم میگفت اگه بخونی ی بلایی سر بچت می ...

اره منم همینجوریم

اینا از استرس و زندگی سخت گزشته نشأت میگیره

کمکم کن فکر خودکشی دارم

نفس عمیق بکش 

آروم باش

ب بچه ی تو شکست فک‌ کن

اون چ گناهی کرده

ب خودت فک کن چرا باید انقد روحتو زجر بدی

ارزش نداره عزیزم بخدا

خودتو مشغول کن بافتنی بباف همراهش آهنگ گوش کن نقاشی بکش فیلم طنز ببین قرآن بخون

یکم با خدا حرف بزن فول میدم سبک بشی

عزیزدلم روانپزشک تون رو عوض کنید شاید دارویی که براتون نوشتن به بدن شما متفاوت جواب داده همون اول مصرف دارو باید با دکتر درمیون میزاشتید بعد از اتمام بارداری حتما برید روانپزشک همه دارو ها اینجوری عمل نمیکنن 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)