2777
2789
عنوان

با نامزدم بد دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
خودش دعوا راه انداخت من خواستم باهاش حرف بزنم حلش کنیم باهام بد حرف زد من بلاکش کردم

عیبی نداره چیزیه ک شده .اول زندگی پر از چالش .من دو سال اول کور شدم بس ک گریه کردم😂 با این ک عشق چنددد ساله ی شوهرم بودم حس ناامنی داشتم .مردا خل میشن تو نامزدی کم کم درست میشن . اگه خیلی اذیتی حتما به تراپیست مراجعه کن .من رفتم خیلی جواب داد رو زندگیم .تراپیست گفت برای زوج ها دو سال اول پر از چالش

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم آبجی گلم و دیدم نوشتی که میخواستی صحبت کنی بلاک نکن فقط آبجی گلم این خیلی جایگاه تو بالاتر ...

چشم. می تونید راهنمایی کنید الان با این حسم چیکار کنم؟

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
عیبی نداره چیزیه ک شده .اول زندگی پر از چالش .من دو سال اول کور شدم بس ک گریه کردم😂 با این ک عشق چن ...

به زور راضیش کردم بریم مشاور. بعد از دو سال عشقتون مثل قبل برگشت؟

چشم. می تونید راهنمایی کنید الان با این حسم چیکار کنم؟

پرنور آبجی گلم به نظرم از مشاور خانواده که کلی تر راهنماییت کنه استفاده کن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اسی گربه رو دم حجله کشته شوهرتیعنی بری خودت مگه برگردی ادمی نیست بیاد دنبالتحواست وجمع کن دعوا وقهر ...

خودش دعوا درست کرد. یعنی هروقت دعوا شه اجازه بدم هر برخورد بدی داشته باشه و هیچی نگم؟

به زور راضیش کردم بریم مشاور. بعد از دو سال عشقتون مثل قبل برگشت؟

اووو شکر خدا الان انقد خوبیم باهم تا حالا کسی دعوامونو ندیده .گاهی ک راجب اون دوران حرف میزنیم شوهرم تو توجیه رفتاراش میگه فک میکردم منو نمیخوای پشیمون شدی ک زنم شدی برا همین قیافه میگرفتم.در حالیکه ک من داشتم برای توجه و محبتش تقلا میکردم . خیلی باید خانم باشی و با سیاست ک از این دوران جون سالم ب در ببری😂اولین شرط اینه ک هیچچکس از اختلاف و دعواهاتون مطلع نشه .ب خودشم بگو حق نداره ب خانوادش یا کسی بگه 

اووو شکر خدا الان انقد خوبیم باهم تا حالا کسی دعوامونو ندیده .گاهی ک راجب اون دوران حرف میزنیم شوهرم ...

خداروشکر. همیشه خوشبخت باشید عزیزم. من تو این دعوا چون طولانی شد هر دو خانواده رو مطلع کردم ولی بازم نامزدم جواب خانواده هارو نداد… الان یواشکی در ارتباطیم و خانواده ها نمی دونن دوست ندارم بدونن من که این همه خط و نشون کشیدم حالا به سادگی آشتی کردم😑

خداروشکر. همیشه خوشبخت باشید عزیزم. من تو این دعوا چون طولانی شد هر دو خانواده رو مطلع کردم ولی بازم ...

حالا این ک گذشت ولی از این ب بعد چه پشت سرش چه جلوش پشت شوهرت باش باور کن مثل کوه میشه بهش تکیه کرد ‌.مردا خیلی دوست دارن زنشون پشتشون باشه حتی وقتی مقصرن .(البته اگ مشکل جدیی بینتون نبوده باشه) .بعدم بگو یه گل بگیر بیا جلو خانواده ها اشتی کنیم بریم بیرون تموم شه بره .خانواده ها خوب میدونن دعوای زن و شوهری چقد مسخرس .تازه خوشحالم میشن اشتی کنید

خودش دعوا درست کرد. یعنی هروقت دعوا شه اجازه بدم هر برخورد بدی داشته باشه و هیچی نگم؟

با این مدل ادما یه کم محتاط تر باید رفتار کرد

سرسنگین باش ولی قهر نکن 

تگه تصمیم به ادامه داری وامید داری بهتر میشه

وگرنه که......