2777
2789
عنوان

با نامزدم بد دعوا کردیم

273 بازدید | 26 پست

رابطمون خوب بود ولی دعوا کردیم من قهر کردم بلاکش کردم چند روز گذشت نیومد جلو من طاقت نیاوردم برای آشتی من پیش قدم شدم ولی هنوز دلم سنگینه که اون نیومد. چیکار کنم؟ احساس می کنم هروقت بخواد می تونه رهام کنه

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکککک؟ عزیزم نامزد دوست پسر نیست .ب هیچ وجه این رفتارای زشت رو انجام نده ب غرور و شخصیتش بر میخوره اول باید یاد بگیری شوهر با دوست پسر فرق داره . یه مدت هیچ دعوایی راه ننداز  تا کم کم مهرتون برگرده

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بلاکککک؟ عزیزم نامزد دوست پسر نیست .ب هیچ وجه این رفتارای زشت رو انجام نده ب غرور و شخصیتش بر میخوره ...

خودش دعوا راه انداخت من خواستم باهاش حرف بزنم حلش کنیم باهام بد حرف زد من بلاکش کردم

خوب نباید نامزدتو بلاک کنی عزیزم‌شاید خیلی بهش برخورده

با این حسم که فکر می کنم می تونه رهام کنه چیکار کنم؟

نباید میرفتی سراغش خوودتو بی ارزش نکن بزار نازتو بکشه ک قدرتو بدونهسر چیزای الکیم دعوا نکن ک قهر کرد ...

آخه چند هفته گذشت. الانم میگه اگر هزار روز دیگه هم می گذشت نمیومدم چون خودت رفتی

بلاک رو موافق نیستم با گفت و گو مشکلات رو حل کنید

خواستم گفت و گو کنم بد باهام حرف زد بلاک کردم

خواستم گفت و گو کنم بد باهام حرف زد بلاک کردم

درک میکنم آبجی گلم و دیدم نوشتی که میخواستی صحبت کنی بلاک نکن فقط آبجی گلم این خیلی جایگاه تو بالاتر می‌بره  

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘