2777
2789

[QUOTE=398943597]خب این متاسفانه بخاطر هورمونات هس ممکنه یه افسردگی بعد زایمانت هم برات رقم بزنه بهش اگاه باش پیش پزش ...                   احساس می کنم حرفم بیخود نیست یه واقعیتیه و من پذیرش نمی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=398943607]عزیزم. گناه داره اون طفل معصوم...کاش اون نی. راست می گید نگران سنم هستم می گ ...

به نظرم تحت تاثیر هورمونهای بارداری هستین و افسردگی گرفتین وگرنه فکر کنی به اونها که این لحظه تو آرزشونه روزی هزار بار خدارو شکر میکنی و از این حرفها نمیزنی... 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
شما یه پیشنهاد بده من آروم شم نفسم بالا نمی یاد

عزیزم اصلا به سنت فکر نکن... خیلیها توی ۵۰ سالگی باردار شدن و راضی هستن به رضای خدا... حتما خدا صلاح دونسته که بهت داده...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

[QUOTE=398943778]به نظرم تحت تاثیر هورمونهای بارداری هستین و افسردگی گرفتین وگرنه فکر کنی به اونها که این لحظه تو آرز ...[/QUOTEببین من دوست دارم برایمت عالیه ولی اون طفل معصوم چی

عزیزم قدم فرشته توی راهت مبارک پر خیر و برکت باشه الهی 

نور بشه و بتابه ب زندگیتون .

من ۴۰ سالمه در خال اقدامم برای بارداری سوم 

عاشق بچه م 

فدات شم نگران نباش آروم باش ب نی نی و دستای کوچولو و صدای نفساش فکر کن که میخاد یارت باشه 

حتما ب دکترت بگو از نظر روانی کمکت کنه خدایی نکرده 

افسردگی نگیری پشت گوش ننداز .

خودتم واسه اومدن این قندک آماده کن 🥰

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

[QUOTE=398943869]عزیزم قدم فرشته توی راهت مبارک پر خیر و برکت باشه الهی  نور بشه و بتابه ب زندگیتون . من ۴۰ سا ...[/QUOTE.                   همش نگرانم آینده بی پناه بشه .البته خدا پناه همه هست .حال دلم بده .خدا دهره امتحانم می کنه یا خودم سخت می گیرم نمی دونم واقعا 

سلام اسی 

من سالهاس خواننده ی خاموشم ولی چند بار تاپیکهای بارداری ت رو دیدم 

دور از جون شما دور از جون شما البته سرگذشت خواهرم رو برات تعریف میکنم

خواهر من دو تا بچه داشت یک دختر یک پسر یهو تو سن ۴۶ سال ک فکر میکرد یایسه شده باردار شد و تقلا کرد سقط کنه و نشد و خلاصه دخترش به دنیا اومد

چندین سال پیش دختر اولش رو که به شدت دوست داشتو عاشق بود و ما خانوادگی عاشقش بودیم رو تو سن ۲۵ سالگی از دست داد 

حالا اون دختر یعنی بچه ی سوم روز به روز قیافه ش اخلاقش همه چیزش شبیه اولی میشه 

برای مادرش شده سنگ صبور 

برای ما شده دلگرمی میخنده انگار همون آبحی ش داره میخنده میاد یهو آدم رو بغل میکنه آدم حس میکنه همون آبحی ش زنده شده 

الان خواهرم ۶۰ سالشه 

کی میخواست تو سن ۶۰ سالگی ش همدمش باشه.پس شما از حکمت خدا بیخبری 

ضمنا مادربزرگ بنده ۹۸ سالش هست عمه کوچیکم اللن نزدیکه ۶۰ و خرده ای سال سن داره 

شما اصلا نگران سن نیستید

الان دوستم متولد ۵۷ هست داره اقدام میکنه بچه دار بشه بچه ی اول

اتفاقا علم داره انقدر پیشرفت میکنه زنها تو سن بالا بچه های سالم و باهوش به دنیا میارن 

من خیلی دور و اطرافم دیدم تو سن بالا بچه میارن 

چقدرم خوشگل و باهوشن

سلام اسی من سالهاس خواننده ی خاموشم ولی چند بار تاپیکهای بارداری ت رو دیدم دور از جون شما دور از جون ...

عزیز دلم ممنون از دلگرمیت .چه سر نوشت عجیبی می دونم کم توکلم می دونم ایمانم عمیق نیست ولی واقعا دست خودم نیست .من رابطه خیلی عاشقانه با مامانم دارم همش فکر می کنم تو ۲۷ مامان به دنیا اومدم .همش می خواهم اون مدل زندگی پیاده کنم ولی خوب نمی شه که .به خانم برادرهام که دخترشون زود آوردن حس غبطه دارم می گم خوش به حالشون بچه هاشون مادر بزرگ و پدر بزرگ درک می کنن. اون طفل معصوم می شه همدم من ولی خودش زود بی پناه می شه ک این قضیه منو اذیت می کنه

الان دوستم متولد ۵۷ هست داره اقدام میکنه بچه دار بشه بچه ی اولاتفاقا علم داره انقدر پیشرفت میکنه زنه ...

چی بگم الان سن کم باردار نمی سن چه برسه سن بالا .ولی واقعا کار درستی نیست سن بالا اون طفل معثوم ها درکی از پدر و مادر نمی کنن