2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی من سالهاس خواننده ی خاموشم ولی چند بار تاپیکهای بارداری ت رو دیدم دور از جون شما دور از جون ...

قطعا خدا مهربونه .ولی خوب بعضی ها تو زندگی سختی می کشن بی مادری می کشن و خوب سخته .اگه من باردار نمی شدم اصلن این مشکلات نبود البته شاید خدا جور دیگه امتحانم می کرد 

مادربزرگ سر جال هستن

مناصلنن عمر زیاد نمی خوام عمر همراه با عافیت .بتونم راه و رسم زندگی خدا شناسی به بچه هام یاد بدم رسالتم همینه .می ترسم هز پس همینم بر نیام .الان ۶ ماهه تپش قلب شدید دارم خواب راحت ندارم با استرس می خوابم 

همین اذیتم می کنه مثلا عمر طبیعی که ۸۰ باشه

پس هزاران نفری که قبل از ۳۰ سالگی پدر یا مادرشون رو از دست دادن نتونستن زندگی کنن 

تو رو خدا بیخیال زیاد زندگی رو جدی گرفتی 

دو دوتا چهارتا ی دنیا دست ما نیست که

مناصلنن عمر زیاد نمی خوام عمر همراه با عافیت .بتونم راه و رسم زندگی خدا شناسی به بچه هام یاد بدم رسا ...

شما الان تو راه و رسم زندگی خودت مموندی چطوری میخای به بچه هات یاد بدی گلم

عزیزم عمر بشر دست خداست و خدا از هر مادری برای بشر دلسوزتر و مهربان تره 

به این چیزا اصلا فکر نکن 

به این فکر گن که بتونی یک دختر محکم و پرقدرت  بار بیاری که بتونه تو طوفانهای مهمتری از نداشتن پدر و مادر (خدایی نکرده) سربلند بیرون بیاد 

پس هزاران نفری که قبل از ۳۰ سالگی پدر یا مادرشون رو از دست دادن نتونستن زندگی کنن تو رو خدا بیخیال ز ...

ببین همه حرف ها قبول یه موقع خدا به آدم مصیبت می ده آدم راضیه ولی من واقعا با توسل و دعا و درمان از خدا فرزند دوم خواستم می گم نکنه کارم درست نبوده 

شما الان تو راه و رسم زندگی خودت مموندی چطوری میخای به بچه هات یاد بدی گلمعزیزم عمر بشر دست خداست و ...

راست می گی یه ۵ سال زودتر و دیر تر تو سرنوشت دختر من اتفاقی نمی افتاد ولی خوب اگه پسرم تنها بود غصه نداشتم این مدلی .و حتما خدا یه جور دیگه امتحانم می کرد 

الان یک ۸ سالی هست تقریبا افتاده شده ولی بازم تموم کاراش رو خودش میکنه تنهام هست آشپزی و تمیزکاری و ...

با خودم فکر می کنم رسالتم اینه که انسان خدا شناس تحویل بدم حالا تو موقعی که هستم بچه پدر و مادر نا شاد و مریض نمی خوان 

پس چرا من خلم

انقد به چیزای منفی فکر کردی 

ذهنت آشفته شده 

تقدیر همه ما دست خداست داری ناشکری میکنی 

دستتو بزار رو‌شکمت با بچه حرف بزن

بخاطر این فکرای منفی ازت عذرخواهی کن

با دل روشن و امید به دنیا اومدنش‌ فکر کن

بریز دور این افکار بد رو عزیزم 

کی دنیا میاد 

دختره یا پسر 

اسمش چی میزاری ؟

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
انقد به چیزای منفی فکر کردی ذهنت آشفته شده تقدیر همه ما دست خداست داری ناشکری میکنی دستتو بزار رو‌شک ...

می ترسم نتونم درست تربیتش کنم حساسیت بی مورد داشته باشم ..فکر کنم چون دیر به دنیا اومده از بقیه عقبه محبت بی جا بکنم یا اینکه مستقل باشه محبتم کم بکنم . دختره اسمش فاطمه است .