2777
2789

یعنی چی که میگن حیف از شوهرت که بهت اعتماد کرد طلا خرید الان بهش پس نمیدی طلاشو؟؟؟ مگه دوتایی تلاش نکردن . مرد سرکار رفته زنم قناعت کرده بچه بزرگ کرده غذا پخته... نهایت نصفش واسه مرده.. چرا زن نباید هیچی داشته باشه تو ایران؟؟؟؟ تهش همش به زنا میگن سرکار که نرفتی یا از خونه بابات که نیاوردی .. مادرشوهرمنم همینه تیکه کلامش اه  

امروز میخام بالاخره بعد از سال ها بچه شیطونمو ببرم  بزارم مهد ... چون از دستش به حد خودکشی رسیدم ... یه صبح تا ظهر نگه دارن ۵ میلیون میگیرن بازم دودل هستم بخاطر پولش.. این یعنی فداکاری زن که بچه داری میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره از هیچ کس نیست زندگی یعنی اعتماد دو طرفهمال من مال اون ندارهاگه میخوای مال جدا باشه باید ...

عه مردا همچین تفکری ندارن که اعتماد کنن چرا؟؟ همشو دوس دارن به نام خودشون کنن. یه بارم اونا اعتماد کنن بگن مال من مال توس

خیلی تلخه ولی زنی که سرکار رفته حق بیشتری از اون طلا دارهبه نسبت زنی که توی خونه زحمت کشیده

من مخالفم

کارخونه خصوصا وقتی بچه های کوچیک داری سخت تره و بیشتر فرسودگی میاره 

من الان شاغلم البته

همسرمن طلا و پس انداز رو نتیجه زحمات من میدونه 

هرموقع هم بخواد چیزی بخری بهش میدم،سند یه خونه و ماشین به اسممه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عه مردا همچین تفکری ندارن که اعتماد کنن چرا؟؟ همشو دوس دارن به نام خودشون کنن. یه بارم اونا اعتماد ک ...

دقیقا فقط زنا از خودشون میگذرن میگن مال‌منوتو نداره

درحالی که مردا اینحوری نیستن

من مخالفمکارخونه خصوصا وقتی بچه های کوچیک داری سخت تره و بیشتر فرسودگی میاره من الان شاغلم البته

منم مخالفم 

انتخاب ما زنان شاغل این بوده شاغل باشیم 

و زن خانه دار حقی کمتر نداره

ولی قانون با ما نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خیلی تلخه ولی زنی که سرکار رفته حق بیشتری از اون طلا دارهبه نسبت زنی که توی خونه زحمت کشیده

بابا سرکار رفته هاشم این مردا ایرانی و خانوادش بیشتر اذیت میکنن... من که کوتاه نمیام ۲ تومن طلا دارم و گذاشتم بانک واسه اینده بچه هام .. چون خونه دارم حقی ندارم؟موهام سفید شد از قناعت بچه داری حتی مو رنگ نمیکنم