یعنی چی که میگن حیف از شوهرت که بهت اعتماد کرد طلا خرید الان بهش پس نمیدی طلاشو؟؟؟ مگه دوتایی تلاش نکردن . مرد سرکار رفته زنم قناعت کرده بچه بزرگ کرده غذا پخته... نهایت نصفش واسه مرده.. چرا زن نباید هیچی داشته باشه تو ایران؟؟؟؟ تهش همش به زنا میگن سرکار که نرفتی یا از خونه بابات که نیاوردی .. مادرشوهرمنم همینه تیکه کلامش اه
امروز میخام بالاخره بعد از سال ها بچه شیطونمو ببرم بزارم مهد ... چون از دستش به حد خودکشی رسیدم ... یه صبح تا ظهر نگه دارن ۵ میلیون میگیرن بازم دودل هستم بخاطر پولش.. این یعنی فداکاری زن که بچه داری میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم جوابشو بده که تا مدت ها خودخوری نکنی و غصه نخوری خودخوری کردن مریضت میکن... ولی کلا یه عده افراد دور برمون حرف مفت زیاد میزنن انگار میمیرن اگر حرف نزنن.
خیلی تلخه ولی زنی که سرکار رفته حق بیشتری از اون طلا دارهبه نسبت زنی که توی خونه زحمت کشیده
بابا سرکار رفته هاشم این مردا ایرانی و خانوادش بیشتر اذیت میکنن... من که کوتاه نمیام ۲ تومن طلا دارم و گذاشتم بانک واسه اینده بچه هام .. چون خونه دارم حقی ندارم؟موهام سفید شد از قناعت بچه داری حتی مو رنگ نمیکنم