2777
2789
عنوان

رلم میگ بعد ازدواج و حتی الان داراییم به اسم مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 61 پست

چه پررو کاش که واقعا تمومش کنی فردآزنگ نزنه تو هم خامش بشی بعد بیایی بگی کاش قبل از عقد ولش کرده بودم اینقدر وقیح حرف میزنه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم میگفتم وام برای پدرم و جهیزیه هم خودمون بخریم مگه اون میخواد وام بده مادرش که خرج عروسی کنه ...

نه. وام نمیخاست بده ک خردج عروسی گفت من مادرم زیادکردا برام حالا مادرش ۳ بار ازدواج کرده اینو پاس داده خونه پدر بزرگش

چمیدونم بهم گفت پول پرستی چون بهش گفتنم دوس ندارم همه چیت ب اسم مادرت باشه

بهش بگو پول پرست کجا بود 

بگو وقتی توانایی و لایق این نیستی که مالت به اسم خودت باشه و اختیاری از خودت نداری چطور میخوای مسئولیت زن رو به عهده بگیری 

بگو من پول پرست نیستم تو بی بخاری و بی عرضه ای 

بهم میگ تو پول پرستی حق ندارم بنظرتون

اصن مردی ک تا این حد مامانیه کنسله.. توام بگو من دلم نمیاد پدرم برام جهیزیه بخره و وامم میدم برای پدرم.. کلا خونه همچین آدمی نباید چوب کبریت ببری... اگه ب ندادنه چرا خودش میده ب مامانیش... معلومه پسره عقل نداره و مادره کوکش میکنه.. 

پدر تو چیکار کرده؟بزرگت کرده اونم دختر ک ده برابر پسر خرج داره حتنا و قطعا خونواده تو زحمت جسمی و روانی بیشتری کشیدن تا خونواده اون چجوری پارش نکردی

دوم بهش بگو تو که پول پرست نیسی از پول بدت میاد برو کل پولات و دارایی هات ببخش ببین دلت نمیاد پس تو هم خودت پول پرستی همچین از پولم بدت نمیاد

نه. وام نمیخاست بده ک خردج عروسی گفت من مادرم زیادکردا برام حالا مادرش ۳ بار ازدواج کرده اینو پاس دا ...

خب منم دارم همینو میگم دیگه عزیزم 

وام خودشو میخواد بده مادرش پس لزومی نداره شما هم وام بدی پدرت که جهیزیه بخره باهاش 

بگو منم وامم همینجوری میدم پدرم و وسایل هم خودمون دو نفری برای خونمون می‌خریم 

مگه خانواده اون کاری قراره بکنن برات که شما از خانواده خودت توقع جهیزیه داشته باشی؟؟؟

چمیدونم بهم گفت پول پرستی چون بهش گفتنم دوس ندارم همه چیت ب اسم مادرت باشه

ببین عزیزم به اینجور آدما میگن دهن بین این آدم هنوز نافش وصله به مادرش

به درد زندگی نمیخوره اصن شاید نتونه مسئولیت زندگی زناشویی رو بپذیره هرچی باشه اول به دهن مادرش نگاه میکنه ببینه اون چی میگه 

بگو  پدرم همونکاری رو کرده که مادر شما کرده 🥲🥲🥲

این چه حرف مسخره ایه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3