2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 71 پست
یابایدکلابی محلش کنی وبچسبی به زندگیت که داغون میشی طلاقم بگیری خیلی هزاین بدترمیشه اوضات

برام دعا کنید خدا خودش زندگیمو نجات بده ...من الان موندم وقتی بیاد خونه نمیدونم چجور رفتاری میتونم باهاش داشته باشم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه وکیل بهت میگم هیچ مردی نیست که خیانت نکنه. تو هر چقدرم کامل و بدون نقص باشی بازم یه دلیل ...

خانم وکیل همه ی فرمایشاتتون صحیح. بجز اینکه میگید هیچ مردی نیست که خیانت نکنه. اگه واقعا وکیل هستید ازتون بعید بود

والا پای صحبتاشون نبودم

در کل هر شخصی کاری که انجام 

میده دلیلی داره دیگه

منظورم این بود مشاوره باید بشه 

اگه اشتباهه خوب شما راه حل بدید

نمیدونم یه اقا 

ی کامنت میزاره چرا همه یا مسخره میکنن یا توهین

در هرصورت ببخشید

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
من میگم برا شرایط شما ،طلاق اوضاعتون رو بدتر میکنه.طلاق هیچ کمکی به حالت نمیشه و شایدم بدتر از اینی ...

خودمم  نمیدونم چی میخام ...میام طلاق فک میکنم بچه ها خونه کار میام باز ادامه بدم ...اصلا به روش نیارم خودم دارم له میشم ...اگه به روش بیارم چجوری که اخر بارش باشه چون اولین بارش نبود هردفعه گفته غلط کردم باز از این غلطا کرده...موندم واقعا