2777
2789

بچمم 

بیش فعال و کم حواس و با تمرکز کم هست

ایا کسی تونسته بدون دارو این بچه ها رو خوب کنه 

کلاس اوله. تو خیابون میدوعه کاری ب ماشین میاد نمیاد نداره. هر کلمه هزار بار باید بهش بگیم. تو ندرسه با بچه هاس بد کلاس میچرخه هر جی میگم اینا بد هستن دوری کن انگار تو مغزش نمیره

۷سالشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باید حتمن دارو بخوره دختر منم ریتالین میخورو ولی فقط تایم مدرسه بهش میدم البته الان یک ماه از مدرسه گذشته نبردم براش بگیرم ک تو فکرم ببرمش

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

بیش فعالی خیلی طول بکشه تا کلاس چهارم یا پنجمه 

فقط بهش سرکوفت نزن و بذار انرژیش تخلیه بشه 

وگرنه تو بزرگی رو میاره به سمت چیزای خطرناک

و من دیگر جوان نخواهم شد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بش دارو ندی هم خودت هم بقیه هم بچه رو اذیت می کنی که چی؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه من مشکل تمرکز نداشت

ولی به درس اهمیت نمیداد از کتاب فراری بود

بخام چیزیو توضیح بدم حوصله اش نمیکشه

میگه میدونم بلدم ولم کن

درس را یکبار میخوند مرور نمیکرد

اونم فقط چند دقیقه میخوند پرت میزد

تیزهوشان قبول شد

عوارض نداشتع؟من سال کنکورم میخوردم خیلی عوارض داشت برام

نه برعکس وقتی میخوره خیلی خوب درس یادمیگیره فک کنم فقط تا ۱۴ سالگی باید بخورن دخترم کلاس سوم بهش میدادم تابستون قطع کردم ک هنوز نگرفتم براش

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

رو بچه ها چ اسم میگذارید 

قدیم هم بچه ها اینطوری بودند والا بهشون فقط می‌گفتند فضول 

بزرگ شدند الان همون فضول ها موفق‌تر بقیع هستند

الان تا بچه تکون میخوره می‌گویند مشکل روانی دارند تمام دارو میدهند 

این داروها همش عوارض هستا

بچه های این نسل چ بشن خدا داند

نه برعکس وقتی میخوره خیلی خوب درس یادمیگیره فک کنم فقط تا ۱۴ سالگی باید بخورن دخترم کلاس سوم بهش مید ...

من یکسال تقریبا میخوردم

باعث شد هم خیلی غیر منطقی چاق شم(البته وزنم نرمال شد چون قبلش خیلییی لاغر بودم) ولی ۱۰.۱۲ کیلو چاق شدم ۴۴ بودم قبلش بعد طی یکسال شدم ۵۶...

و اینک خیلی عصبی شدم البته شاید عصبانیت برای فشار کنکورم بوده نمیدونم