2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

989 بازدید | 71 پست

این دفعه اولش نیست بهم خیانت میکنه چندباری مچشو گرفتم وگفته این کارو نمیکنه الان داره با یه دختر خانومی چت میکنع تازه آشنا شدند ...من وقتی فهمیدم فوری اکانت اینستاشو تو گوشیم نصب کردم .شغلش جوری که ازمون دوره  وهر چندمدت یباری  میاد خونه یکی دوهفته میمونه باز میره سرکار  پیمان کارهست..

هم به من پیام میده برام پیام های عاشقانه میفرسته هم برای اون خانم ...

من دوتا بچه دارم ...

میخام تمام بشه این زندگی....ولی میام به بچه هام به خودم بعد طلاق خانواده خودم میببنم شرایطش ندارم ...ولی واقعا دیگه نمیکشم میخام تمامش کنم .اگع طلاق بگیرم خانواده ام آسان با این مسئله کنار نمیان ...

بعد طلاق  منو بچه هام کوجا بمونیم حالا اگه بچه ها و بهم بده....

خیلی ذهنم درگیره ... دوسش دارم ولی الان حس نفرت دارم بهش ...دیگه واقعا مغزم نمیکشه ...

فقط دلم میخاد برم و  خونه زندگی بدون من ببینم براش چجوری ...کی مث من میشه براش

برام یه راه حلی یه مشاوره ای 

چون واقعاً من تو شهری زندگی میکنم مشاوره. اینا نداره ؟کمکم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینید کمبودهاش چیه این کارو کرده

خودمم همین فک میکنم میگم مگه من چی کم گذاشتم ...تو نداریش بدبختیش ... خدارو شکر قیافه بدی ندارم بگم اره زشتم نه والا خوشگلی خودمو دارم ...بچه این زندگی من با بدبختی درست کردم ..به خودم به بچه ها میرسم ...نمیدونم چه مرگشه 

از هیچی نترسجدا شوقدر خودتو بدوننذار احساس ترس ، واست تعیین تکلیف کنه. ببین خودت چی میخوای

واقعا میخام جدا بشم تا کی گریه کنم برای کی ؟مگه میفهمه ...بچه هام  دیت بالمو میبندن ...اینده اشون  هزار فکرخیال تو سرمه

با یه روان شناس صحبت کن اسی این دیگ تاپیک مادرشوهد جاری نیست شوخی برداری، قضیه روان وروحته ک درگیره

حال روحیه ام داغونه ...خودم میدونم داره با طرف سرکاری حرف میزنه ولی میگم چرا اخه چرا مگه من چی کم گذاشتم ...چرا ؟

واقعا میخام جدا بشم تا کی گریه کنم برای کی ؟مگه میفهمه ...بچه هام دیت بالمو میبندن ...اینده اشون ه ...

فکر و خیالو رها کن. کاری که می فهمی و میخوای رو انجام بده بقیشو بسپر به خدا و بهش اعتماد کن

تورو جون هر کی دوس داری اینجا از کسی مشورت نگیر

زنگ بزن مشاوره های تلفنی 

بخدا اینجا ادما نسخه های غلط زندگی خودشونو برات میپیچن

اگر مذهبی هستی به یه گروهی معرفیت میکنم که کمکت کنن🫶🥲🙏

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

می تونی سرکار بری اگه بحوای طلاق بگیری باید درامد داشته باشی

همون دیگه ...درسته سواد دارم ...ولی تا حالا کار نکردم جایی ...ذهنم درگیر همین چیزاس ...باید بعد طلاق بتونم یه جایی پیدا کنم برای موندن بعد کار درامد وبچه هام یکیش مدرسه میره یکیش یک سال نیمه اشه ...