2777
2789
عنوان

ضروری لطفا راجب گچ دستم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 36 پست
نه نگران نباش چیزی نیس به خودت سخت نگیر جانم

دست خودم نیست خیلی نگرانم ظرف های شام می خواستم بشورم 

شوهرم گفت صبح میشورم گفتم بهش همین جوری خواب می مونی صبح ها و نمیرسی یادت میره خودم اومدم با احتیاط کامل وسواس چند دونه ظرف شستم لحطه آخر از شیر آب دستم رد شد خیس شد من کارهام تمام شد سشوار گرم گرفتم 

اما تو گوگل گفته اصلا سشوار گرم نگیرید خطرناکه

این شد بیشتر از قبل ترس استرس بهم وارد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر خیس شده؟؟؟ نترس بابا چیزی نمیشه برادرشوهر من پاش گچ بود انقدر خیس میکرد آخر هم نذاشت تو گچ ...

نه زخم باز بخیه ندارم .

ولی بخوابم باز کنم کسی نیست بلد باشه یا ابزارش داشته باسه

دست خودم نیست خیلی نگرانم ظرف های شام می خواستم بشورم شوهرم گفت صبح میشورم گفتم بهش همین جوری خواب م ...

سشوار گرم اونم چند دقیقه خطری نداره یک کم به آرامش و مزایای آن فکر کن جانم

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

گچ‌خیس بشه بوی بدی میگیره فقط ... نترس انقدر تلقین به خودت نکن

انشاءالله جیزی نشه توکل امیدم به خداست ولی خیلی آدم استرس اضطرابی هستم و سریع ترس وحشت نگرانی فکرهای منفی بد میاد سراغم 

گچ خیس بشه فقط یکم سردت میشه از خیسی گچ و بعدم دستت بوی بد میگیره از نم گچ و خشک نکنی ممکنه قارچ بز ...

بعد اینکه کارم تمام شد سشوار گرم گرفتم چند بار و بعد نشستم یکم سریال دیدم تا حالم و دستم قشنگ خشک بشه دوباره سشوار گرم گرفتم و دیدم لرزم بیشتر شد ژاکت پوشیدم و تو پتو پیچیدم 

اگر چند دفعه خیس شده باشه بعد اچن برا وقتیه که تو اب خیس بخوره تو که میگی خشتکش مردی اگه خشک بشه گچ ...

کجا برم چک کنم پیش کی 

دکتری که رفتم پیشش فقط بعد از ظهرها هستش

یه ذره آب‌ خورد بعد سعی کردم با سشوار باد گرم خشک کنم ولی بازم کمی نگرانم چون دست و اعضای بدن مهم اگر‌مراقب نباشیم

کجا برم چک کنم پیش کی دکتری که رفتم پیشش فقط بعد از ظهرها هستشیه ذره آب‌ خورد بعد سعی کردم با سشوار ...

اگه خشک کردی اصلا دیگه نگران نباش گچ باید تو اب خیس بخوره تا شاااااایددددد شل بشه الان که فقط یکم اب خورده نگران نباش حتی وقتی میری حموم حتی اگه پلاستیک هم بکشی در اخر یکم خیس میشه تو تنها کسی نیستی که این اتفاق براش میوفته بایا عادی میشه فک کنم تازه گچ گرفتی

باد سشوار بگیر خشکش کن چون گچ خیسه مستعد قارچههنوز ده روزه که گچ گرفتی برای همین دستت یخ زده چون بای ...

توی اینترنت زده باد سشوار گرم نباید بگیریم چون گچ و مواد به دست می چسبه می سوزه 

و چند تا چیز دیگه

فقط گفته سشوار سرد و یا جارو برقی دست گچ گرفته رو خشک کنیم .

سه دفعه گرفتم ولی دیگه نه انجام ندادم ترسیدم بعد خوندن اون مطلب

سشوار گرم اونم چند دقیقه خطری نداره یک کم به آرامش و مزایای آن فکر کن جانم

سعی می کنم انشاءالله خیره 

آره خب با فاصله دور اینکار می کردم و یه چند ثانیه نزدیک تا سردی یخ بودن دستم و خیس شدن زودتر خشک و آروم گرم بشه .۱🤲

[QUOTE=398943203]دست راستم از مچ دستم گچ گرفته شده تا قبل آرنج . یخورده روی دستم اومده گچ [/QUOتب ک ...

آخه اوکی بودم بعدد دست گچم که خیس شد شاید یک ساعت شاید نزدیک یک ساعت یهویی سردم شد و یخ کردم و لرز شدید ....

یعنی شما این طور نشدین اون سال ؟

انشاءالله همیشه بلاها ازتون به دور‌باشه 🤲

سعی می کنم انشاءالله خیره آره خب با فاصله دور اینکار می کردم و یه چند ثانیه نزدیک تا سردی یخ بودن دس ...

دستت رو با گچ خیس داخل کیسه برنج کن تا چند دقیقه تا خشک بشه منظور برنج خشک نپخته است

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اگه خشک کردی اصلا دیگه نگران نباش گچ باید تو اب خیس بخوره تا شاااااایددددد شل بشه الان که فقط یکم اب ...

الان بیست دقیقه است دست میزنم به قسمت گچ و زیر گچ خشک شده انگار خیسی و نمی احساس نمی کنم 

ولی هنوز دستم یخ سرد و لرز دارم 

10 روزه گچ گرفتم 

آره دقیقا دستت بکنی توی چند تا پلاستیک محافظ بری حمام آخرش از یه جایی آب میرسه بهش خیس میشه ولی من از اونوبیشتر وحشت دارم می ترسم 

ولی خب این توی ظرف شستن یخورده خیس شد حال و اوضاع من این شد 

دستت رو با گچ خیس داخل کیسه برنج کن تا چند دقیقه تا خشک بشه منظور برنج خشک نپخته است

کیسه برنج ندارم برنج توی ظرف مخصوص می تونم‌دستم بذارم توی همون ظرف برنجی ام یا باید گونی اینا باشه ؟