2777
2789
عنوان

ضروری لطفا راجب گچ دستم هست

174 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها من 10 روز دست راستم گچ گرفتم 

امشب کمی پایین گچ سمت انگشت های دستم خیس شد کمی با آب 

حالا ظرف کمتر از یک ساعت دستم یخ و سرد و تب داخلی و لرز شدید دارم حالم بده فشارم اومده پایین 

تو اینترنت گفته با سشوار باد سرد یا جارو برقی 

من سشوار باد سرد نداشت با گرم گرفتم 

البته این مال قبل اینکه متن رو بخونم .

می گید چیکار کنم نمی تونم بخوابم از ترس نگرانی و دستم سرد و عفونت التهاب و لرز و خدایی نکرده زبانم لال اتفاقی برام بیافته دو تا بچه کوچیک مدرسه ای دارم 

شوهرم خوابه 

دو دلم اورژانس زنگ بزنم کاری می تونن بکنن یعنی دستگاه شو دارن که برام گچ دستم باز کنن

من تا صبح دام نمیارم حالم خیلی بده همین جوریش استرسی هستم اینم این جور شد شدت استرس اضطراب ترس و .....😔😔😭😭😭🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😭😟😟😟🤔💔💔💔💔🖤🖤🖤🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر خیس شده؟؟؟ 

نترس بابا چیزی نمیشه برادرشوهر من پاش گچ بود انقدر خیس میکرد آخر هم نذاشت تو گچ بمونه نشست تو خونه خودش ریز ریز گچ‌ رو برید پاره کرد....

زخم باز و بخیه داری؟؟؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

گچ خیس بشه فقط یکم سردت میشه از خیسی گچ و بعدم دستت بوی بد میگیره از نم گچ و خشک نکنی ممکنه قارچ  بزنه پوست زیر گچ. ارتباطی به تب و افت فشار نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم میگن گچ خیس نشه تا گچ خراب نشه ربطی به دستت نداره تب و لرزت از ترسته ای بابا

تو گوگل سرچ کردم زده اگر چند دفعه خیس بشه و خارش سوزش و درد طولانی و شل شدگی ترگ گچ و قارچ و بوی بد کچ اینا خطر و سریع باید اقدام بشه

تو گوگل سرچ کردم زده اگر چند دفعه خیس بشه و خارش سوزش و درد طولانی و شل شدگی ترگ گچ و قارچ و بوی بد ...

اگر چند دفعه خیس شده باشه 

بعد اچن برا وقتیه که تو اب خیس بخوره 

تو که میگی خشتکش مردی اگه خشک بشه گچ باز نمیشه

بعد مگه به این اسونیاست گچ باز یشه

مگه همینکه گچ باز بشه دستت درد میگیره فکر و خیال نکن صبح برو چک کن الان اروم باش

فشارم که یه عمر همیشه پایین 9 می ترسم واقعا چیکار کنم

باد سشوار بگیر خشکش کن چون گچ خیسه مستعد قارچه

هنوز ده روزه که گچ گرفتی برای همین دستت یخ زده چون باید بسترش گرم باشه تا بتونه خودشو ترمیم کنه یهو اب که بهش خورده شوک وارد کردی انگار

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉