2777
2789

از اول کمکی دادم. چون کم بود

بعد چند وقت شبا خیلی گریه میکرد تااینکه فهمیدیم بعد خوردن شیر من اینجوری میشه 

شوهرم میگه شیرش نده .شیرم کم شده و سینمو کم میگیره 

الان چند روزه شیرخشک میخوره خیلی خداروشکر آروم شده 

فقط کافیه یبار بهش شیر بدم چنان دلدرد میشه وجیغ میکشه وگریه میکنه که هلاک میشه.

دوست ندارم شیرخشک بدم اصلا کنار نمیام باهاش  میگم من مادرخوبی نبستم  

دوست دارم خودم شیربدم توروخدا بگین چکار کنم دوباره سینه بگیره و شیرم زیاد بشه .

شوهرم خونرو پراز شیرخشک کرده میگه شیرخشک بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی خاص یا خوراکی خاصی نمیخوری که مضر باشه شاید بچه ت حساسیت داشته باشه به اون چیز

نه دارو نمیخورم .

البته دارو گیاهی زیاد میخورم برای افزایش شیر 

مثل زیره واینا 

قرص مولتی وکلسیم وآهن ولاکتول. برای شیر 

پودر شیرافزای گالاکتومید 

شاید شیرت نفخ داره یا بعضی چیزا میخوری که رو طعم شیرت تاثیر میذاره

من معدم داغونه فک کنم چون زیاد ترش میکنم .قبلا می‌فهمیدیم ترش کردن رو از وقتی شیرمیدم نمی‌فهمم فک کنم رو شیرم اثر میزاره

شاید شیرت تلخه فامیل ما هم همین مشکل رو داشت رفت دکتر وازمایش گفتن شیرش مشکل داره

راستشو بخای به اینم فک کردم. ومزه کردم تلخ نبود  اصلا مزه  نمی‌داد 

من معدم داغونه فک کنم چون زیاد ترش میکنم .قبلا می‌فهمیدیم ترش کردن رو از وقتی شیرمیدم نمی‌فهمم فک کن ...

احتمالش هست

برو دکتر بهت دارو میده، پسر منم شیرمو میخورد اذیت میشد دکتر بهم قرص دایمتیکون داد گفت نفخ شیرتو میگیره، ولی نوشابه و قهوه و ادویه تند هم گفت نخورم شیرو بد طعم میکنه

خرما بخور شاید شیراز بدمزه شده ..به زور بهش نده اگه اذیته این همه بچه با شیر خشک بزرگ شدن صحیح و سال ...

خرما خیلی خیلی  میخورم  عذاب وجدان ولم نمیکنه فک میکنم تلاشی نمیکنم براش که شیرمو بخوره .

بارداریرسختی داشتم کل ۹ ماه استراحت بودم زایمان خیلی خیلی سخت تر  کارم فقط گریه بود خیلی اذیت شدم خونریزی شدید کردم بعد زایمان دوباره بردنم اتاق عمل و بدون بیهوشی کلی دستکاری کردن.

بعدشم یکی از نزدیکانم فوت کرد 

کلا شیرم کم شد 

احتمالش هستبرو دکتر بهت دارو میده، پسر منم شیرمو میخورد اذیت میشد دکتر بهم قرص دایمتیکون داد گفت نفخ ...

دارو خیلی امتحان کردم قبلا روم اثر نداره هرچی بخورم ترش میکنم ‌

الان خب سینمو نمیگیره چی ؟ یعنی ممکنه بگیره ?