صندی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 8238 عنوان کسی هست بعد تزریق ژل و فیلر لب پشیمون شده باشه علامت سوال😑 141 بازدید | 11 پست چ برندی بزنم لبام حجم بگیره و زیادی تو چشم و شتری نشه اون 1 سیسی ک میزنن چقد ازش می مونه امروز | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میان_تاریکی عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 134 من ک پشیمون نشدم ۱ سی سی زدم بعد سه ماه ۱ سی سی دیگ زدم خیلی طبیعی و نچرال شده خودم ک خیلی خوشم میاد میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد
صندی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 8238 من ک پشیمون نشدم ۱ سی سی زدم بعد سه ماه ۱ سی سی دیگ زدم خیلی طبیعی و نچرال شده خودم ک خیلی خوشم میاد چ برندی زدی خداروشکر ک راضی ای
رهاااااابانو عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2502 منم خیلی وقته رو مخمه که بزنم ولی میترسم از نچرال بودن در بیام. حالت عملی و پلنگی شدن بدم میاد متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
میان_تاریکی عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 134 چ برندی زدی خداروشکر ک راضی ای دنبی زدم عزیزم میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد
صندی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 8238 منم خیلی وقته رو مخمه که بزنم ولی میترسم از نچرال بودن در بیام. حالت عملی و پلنگی شدن بدم میاد دقیقا شوهرم میگه اگ لبات بزرگ و شتری بشه تا اخررعمر دیگه نکات نمیکنم فک کنم از قصد اینطور ی گفت استرس بگیرم بشینم سر جام.. ولیی فیلر از ژل خیلی طبیعی تره
رهاااااابانو عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2502 دقیقا شوهرم میگه اگ لبات بزرگ و شتری بشه تا اخررعمر دیگه نکات نمیکنم فک کنم از قصد اینطور ی گفت است ... فیلر لب چجوریه؟ نچرال میشه؟شوهر منم خوشش نمیاد ولی من بخوام انجام بدم انجام میدم😂 خودم دو دلم قیافه خودمو دوس دارم فقط هرچند وقت میره رو مخم متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
صندی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 8238 فیلر لب چجوریه؟ نچرال میشه؟شوهر منم خوشش نمیاد ولی من بخوام انجام بدم انجام میدم😂 خودم دو دلم قیاف ... فیلر یکم هزینش بالاتره ژل لب شتری میکنه لب و فیلر یکم حجم میدع و در عین حال نچرال خیلی خوش فرم میشه
رهاااااابانو عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2502 فیلر یکم هزینش بالاتره ژل لب شتری میکنه لب و فیلر یکم حجم میدع و در عین حال نچرال خیلی خوش فرم میشه هرموقع زدی بیا خبر بده ببینم چطوره راضی هستی یا نه😁 متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
صندی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 8238 هرموقع زدی بیا خبر بده ببینم چطوره راضی هستی یا نه😁 چشم تگت میکنم😅فعلا رو مخشم