2777
2789

ما باهم خیلی صمیمی هستیم سه ماه پیش خواست یه وسیله بخره پولش نقد نبود منم چون اون وسیله رو داشتم و استفاده نمیکردم بهش فروختم گفتم اشکال نداره پولش رو دوماهه پس بده اونم بیشتر مبلغ رو طی دوماه تسویه کرد اما ۳۵۰۰ ازش مونده الانم ماه سومه که بهم نداده

منم باید اجاره بدم خیلی پول لازمم دوهفته پیش بهش گفتم بهم بده نداده هنوز 

میدونم پول داره توی دست بالش خیلی هم باهاش رودربایستی  دارم چی بگم بهش برای امروز فردا پولو لازم دارم

ادم بد حسابی نیست فقط چون مغازه داره اول فکر مغازه خودشه خب من بهش گفتم دوماهه پول رو بده الان شد سه ...

شماره کارت صاحب خونتو بفرست بگو یه ۳۵۰۰ دستت داشتم میشه واسش واریز کنی اجاره خونم عقب افتاده پولشو میخواد  یا هم میتقیم شماره کارت خودتو بفرس بگو ۳۵۰۰ رو میتونی تا فردا برام بزنی نیازش دارم الان

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گفتم نداده هنوز بیشعور

دوباره بگو شاید یادش رفته ک البته فکر نمی‌کنم 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...