2777
2789
عنوان

اونایی که تاحالا عمیقا عاشق نشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 22 پست
همه‌ی این بدبختی هارو تجربه کردم‌ ولی پشیمون‌نیستم😂

بهش رسیدی؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جداشدیممیدونم‌عجیبه ولی نه از جداییم‌پشیمونم نه از اینکه عاشق شدمروزای خوبی بود ولی نمیشد ادامه د ...

من از جداییم واقا ناراحتم

اما پشیمون از اینکه شناختمش نه

من همیشه تو ذهنم یه همچین ادمی بود و دقیقا همونی بود که همیشه میخواستم خوب شد که دیدمش اما کاش میشد بمونه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

واقانم دوست داشتنی نیستاما من برمشگتم عقب با ایییین همه زجری که سرش کشیدم و بدبختیام و نابود شدن این ...

رها کن تا بهش برسی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ربطی به سینگلی و این چیزا نداره خانم های متاهل زیادیو میشناسم که وابسته هستن اما دلبسته و عاشق نه

من عاشقش شدم بعد ازدواج کردیم.. هنوزم هم عاشقشم و هم وابستشم.. یک روزم نمیتونم بدون شوهرم زندگی کنم.. بیشتر از خودم میخامش.. ولی متاسفانه جدیدا محبت کلامیم کم شده و فک میکنه دیگه دوسش ندارم.. خدا بر باعث و بانیش لعنت کنه.. زبونم یکساله قفل شده.. دست خودمم نیس.. 

واقانم دوست داشتنی نیستاما من برمشگتم عقب با ایییین همه زجری که سرش کشیدم و بدبختیام و نابود شدن این ...

عزیزم درخواستمو قبول کن من کاربری قبلیم تعلیق شد نمیتونم با اون بهت پیام بدم 

من از جداییم واقا ناراحتماما پشیمون از اینکه شناختمش نهمن همیشه تو ذهنم یه همچین ادمی بود و دقیقا هم ...

منم‌مثل تو فکرمیکردم عزیزم

شرایط تورو نمیدونم،نمیدونم‌چرا جداشدین

ولی من فکرمیکردم‌یه ادم‌همه‌چی‌تمومه،اسمون دهن بازکرده این فرشته واسه من نازل شده،همه ی اون چیزی که میخواستم‌رو توش میدیدم

ولی کم‌کم‌به مرور زمان بهت ثابت شد که نه باباااا اینطوریام‌نیست و این ادم هزاااارویک جور مشکل داره

عشق همینه دیگه...ادمو‌کور و کر میکنه ایراداتشو نمیبینی