2777
2789

دوست داشتید عاشق بشید

اونجوری ک یه نفرو از خودتونم‌بیشتر دوست داشته باشید هیچوقت براتون تکراری نشه هر بار میبینیدش قند تو دلتون اب شه و هیچکس جز اون به چشمتون نیاد و بدبختیای دیگش😂

یا خوشحالید از اینکه هیچثقت عاشق نشدید؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عشق بنظر من دروغه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصن عشق رو دوست ندارم

واقانم دوست داشتنی نیست

اما من برمشگتم عقب با ایییین همه زجری که سرش کشیدم و بدبختیام و نابود شدن ایندم باازم دوست داشتم ببینمش😑

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

تا حالا پسری و بیشتر از خودم دوست نداشتمولی بنظرم عاشقی اذیت شدنه حتی اگه طرفت ادم درستی باشه

بله درست میگی 

واقا ادم عاشق ضعیف زن عاشق ضعیف ترین مهلوق خدا به قول جیران😂

نه راستش، همین نصفه علاقه ای ایم ک به پارتنرم داشتم بعد کاتمون اذیتم می‌کنه چه برسه به اون

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خوشحالم سینگلم و تا آخر سینگل میمانم

ربطی به سینگلی و این چیزا نداره خانم های متاهل زیادیو میشناسم که وابسته هستن اما دلبسته و عاشق نه