2777
2789

شوهرم گرفته مادرم گرفته

الان یکم گلوم درد داره یکم آبریزش بینی داشتم

بنده خدا شوهرم نزدیکم نمیشد نیگف میترسم بگیری تو سختت از بدنت میره بیرون 

باردارم چون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمش همینه 

بمیرم برای بچم ۴ بار بردیمش دکتر پشت سرهم هنوزم بی اشتهاس و دلدرد داره منم گرفتم الانم شوهرم گرفته

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

علائمش همینه بمیرم برای بچم ۴ بار بردیمش دکتر پشت سرهم هنوزم بی اشتهاس و دلدرد داره منم گرفتم الانم ...

الهی🥲 مادر و شوهرمم امشب سرم زدن

من چند وقت پیش بهداشت برام واکسن آنفولانزا زدن ولی باز اللن علائم دلرم

الهی🥲 مادر و شوهرمم امشب سرم زدنمن چند وقت پیش بهداشت برام واکسن آنفولانزا زدن ولی باز اللن علائم د ...

من برای دخترم شهریور. و مهرماه واکسن انفولانزا زدم ربطی به انفو لانزا نداره 

چه جالب مگه بهداشت برای زنان باردار میزنه؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

من برای دخترم شهریور. و مهرماه واکسن انفولانزا زدم ربطی به انفو لانزا نداره چه جالب مگه بهداشت برای ...

اره برا مریضان خاص و باردارا میزدن 

اولویت هم ما بودیم 

خودشون زنگمون زدن

بعد تو اینستا خوندم ک میگن آنفولانزای بدی قراره بیاد بد تر از کرونا بخاطر همین واکسن رو زدن

اره برا مریضان خاص و باردارا میزدن اولویت هم ما بودیم خودشون زنگمون زدنبعد تو اینستا خوندم ک میگن آن ...

چه خوب برای من نزدن 

برو بهداشت بگو بهشون

باردار نیستم اونموقع دو میگم که باردار بودم