کدوتنبل0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1554 عنوان یعنی این ویروس جدیده رو گرفتم علامت سوال 145 بازدید | 14 پست شوهرم گرفته مادرم گرفتهالان یکم گلوم درد داره یکم آبریزش بینی داشتمبنده خدا شوهرم نزدیکم نمیشد نیگف میترسم بگیری تو سختت از بدنت میره بیرون باردارم چون امروز | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7276 علائمش همینه بمیرم برای بچم ۴ بار بردیمش دکتر پشت سرهم هنوزم بی اشتهاس و دلدرد داره منم گرفتم الانم شوهرم گرفته درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
کدوتنبل0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1554 ممکنه گرفته باشی علامت تعجب 🤣حالا من علامت سوال مینویسم چون تو عنوان نمیشه تو دیگه چرا مینویسی
کدوتنبل0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1554 علائمش همینه بمیرم برای بچم ۴ بار بردیمش دکتر پشت سرهم هنوزم بی اشتهاس و دلدرد داره منم گرفتم الانم ... الهی🥲 مادر و شوهرمم امشب سرم زدنمن چند وقت پیش بهداشت برام واکسن آنفولانزا زدن ولی باز اللن علائم دلرم
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7276 الهی🥲 مادر و شوهرمم امشب سرم زدنمن چند وقت پیش بهداشت برام واکسن آنفولانزا زدن ولی باز اللن علائم د ... من برای دخترم شهریور. و مهرماه واکسن انفولانزا زدم ربطی به انفو لانزا نداره چه جالب مگه بهداشت برای زنان باردار میزنه؟ درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 10209 ویروس جدید اومده باز علامت سوال واییییی علامت تعجب چندتا تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
کدوتنبل0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1554 من برای دخترم شهریور. و مهرماه واکسن انفولانزا زدم ربطی به انفو لانزا نداره چه جالب مگه بهداشت برای ... اره برا مریضان خاص و باردارا میزدن اولویت هم ما بودیم خودشون زنگمون زدنبعد تو اینستا خوندم ک میگن آنفولانزای بدی قراره بیاد بد تر از کرونا بخاطر همین واکسن رو زدن
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 10209 اره برا مریضان خاص و باردارا میزدن اولویت هم ما بودیم خودشون زنگمون زدنبعد تو اینستا خوندم ک میگن آن ... یا علی تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7276 اره برا مریضان خاص و باردارا میزدن اولویت هم ما بودیم خودشون زنگمون زدنبعد تو اینستا خوندم ک میگن آن ... چه خوب برای من نزدن درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7276 برو بهداشت بگو بهشون باردار نیستم اونموقع دو میگم که باردار بودم درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
_وحشی_زیبا_ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 5931 شنیدم از فردامیخای ویتامین سی بخوری اب پرتقال بگیر خودت طبیعی بخور ❤ متاهل❤