2777
2789
عنوان

چطوری غسل کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
بله عزیزم میشه اولش حموم میکنی تمیز میشی بعد غسل میکنی و مقدار آبش هم مهم نیست چون تمیزی از قبل و مه ...

اگ همونجوری رو ب دیوار وایسم چون دوش پشت سرمه 

بخوام سرمو بشورم خودمو خم نکنم جوری ک آب روی کل بدنمم بریزه ولی خب هدفم شستن سرمه 

غسلم اینجوری باطله؟یا موردی نداره آب بریزه 

بله منظور همون که آب برسه کافیهبا دست یا کاسه آب بریزین کافیه قدیم هم که دوش نبود ،همینکارو میکردنفر ...

اگ همونجوری رو ب دیوار وایسم چون دوش پشت سرمه 

بخوام سرمو بشورم خودمو خم نکنم جوری ک آب روی کل بدنمم بریزه ولی خب هدفم شستن سرمه 

غسلم اینجوری باطله؟یا موردی نداره آب بریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ همونجوری رو ب دیوار وایسم چون دوش پشت سرمه بخوام سرمو بشورم خودمو خم نکنم جوری ک آب روی کل بدنمم ...

نه اشکال نداره

مهم نیته 

اگه موقع شستن سر و گردن آب به قسمتای دیگه هم برسه اشکال نداره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اگ همونجوری رو ب دیوار وایسم چون دوش پشت سرمه بخوام سرمو بشورم خودمو خم نکنم جوری ک آب روی کل بدنمم ...

نه خوشگلم موردی نداره شما اول دوشتو بگیر هر جوری که میخوای بعد آخرش که تموم شدی قبل بیرون رفتن از حموم غسل کن

خیلی ساده و کوتاهه اصلا وقتتو نمیگیره ولی باید بعد تموم شدن حموم کردن باشه

نه اشکال ندارهمهم نیته اگه موقع شستن سر و گردن آب به قسمتای دیگه هم برسه اشکال نداره

اخه من خودمو قرار نیس خم کنم صاف وای میستم و اینجوری. سرمو بشورم بعد سمت راست ک چپ 

نمیدونم یخورده میترسم 

اخه من خودمو قرار نیس خم کنم صاف وای میستم و اینجوری. سرمو بشورم بعد سمت راست ک چپ نمیدونم یخورده می ...

سخت نگیر 

غسل ۳ بخش داره

سر و گردن

سمت راست 

سمت چپ

مهم اینه که تو هر بخش آب به کل اون قسمت های مورد نظر برسه

اینکه به بقیه جاها هم برسه مهم نیست 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی