2777
2789
عنوان

کسی که دلمو شکوند و کارماش رو دید

98 بازدید | 9 پست

عید گذشته من یه تایپک زدم که ذوق عید رو زنده نگه داریم و سخت نگیریم و... یکی اومد خیلی بی احترامی کرد گفت چرت و پرتای مجازی رو نیار اینجا و دلت خوشه و... فقط بهش گفتم کاش خانواده ت بهتر تربیتت میکردن

یهو برگشت گفت ایشالا تااخر عید داغ عزیزتوببینی که تاآخرعمر عید و سال تحویل هاروزگارت سیاه باشه

خیلی دلم شکستم،من خودم همیشه ترس از دست دادن خانواده مو دارم اینوکه گفت تایکی دوماه همش استرس داشتم خانواده م بمیرن،نمیزاشتم‌تنهایی‌جایی برن تو خواب میرفتم چک میکردم‌نفس بکشن و همش حرفای اون خانم تو ذهنم بود

امشب یهویادش افتادم گفتم‌برم تایپکش هاشو ببینم دیدم خیلی حالش بده و چندین تایپک زده که ارزوی مرگ میکنم انقدر حالم بده فقط دلم میخواد بمیرم،سر نماز صبح دعا کردم بمیرم و....

من نفرینش نکردم ولی بد دلمو شکوند و احساس میکنم داره کارماشو پس میره

تویکی از تایپک هاش نوشته بود منکه همه ی عمرم کار کردم حجابمو رعایت کردم،محجوب بودم و درس خوندم و تنها بودم و..الان چراباید اینطوری باشم خواستم‌بهش بگم احتمالا چون دل خیلی هارو با نفرین کردن و زبون تندت شکوندی ولی هیچی نگفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی. راس میگی دل شکستن خیلی تاوان داره.

الهی خدا به هر دو تون آرامش بی نهایت بده عزیزم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم