2777
2789
عنوان

تیپ امشب دختردایی بابام😑بخت فقطططط بخت دوم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چشما بهش بود باورتون نمیشه اونوبیشتراز عروس خیره میشدن . از سالیکه این ازدواج دومیه روکرده هربار ...

خوشبحالش که قشنگه من ک دخترم تحصیلات خوب دارم و تاحالا ازدواج نکردم و  هم سن این خانمم هیچ کس نگاهمم نمیکنه

شانس اورد واقعا.

من بیچاره نزدیک ده سال تنهاموندم تاااازه دوماهه عروسی کردم شوهرمم مطلقه بود بچه نداره الهی شکر.

ولی اینو یکی دوسال بعدطلاق پسر مجرد گرفتش چه عروسی چه خریدای بله برونی .

مادرشوهرشم که والله خیلی دورش میچرخید بعد عروسیشون مامان من به مادرشوهرش گفت حاج خانم انشالله خوشبخت بشن مادرشوهرش گفت انشالله میشن عروسم خانوووومه ازقدیم گفتن زن و زندگی😐 ماموندیم اصلا 

شوهرش چکارست اونم قبلا اذدواج کرده بوده

نه مجرده .

شغلشو نمیدونم ولی انگار پولداااارم نیست امشب با دناپلاس اومده بودن تاحالامن ماشینشونو ندیده بودم.

خونشونم تهرانه سمت تهران نو هستن اش دهن سوزی نیس 

خوشبحالش که قشنگه من ک دخترم تحصیلات خوب دارم و تاحالا ازدواج نکردم و هم سن این خانمم هیچ کس نگاهمم ...

رز بنفشم عین تو بود چند سال توی نی نی سایت می‌گفت من می‌خوام شوهر کنم شوهر نیست آخرش البته نامزد کرد اونم‌دکتره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خداروشکر خوشبحت شده

ببین واقعا خدابراش ساخت.

بخداعین دختر دم بخت الان میره تومجالس 

جوووون 

اونهمه خم سختی کشیده چون منم بابچه جداشدم میدونم چی کشیده ولی اخ نگفته والا  الانم امکانات زندگیش جوره