2777
2789
عنوان

واقعا مردم چطوری همسراشونو انتخاب میکننن

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 43 پست
آره راضی ام بخدا مستاجر طبقه پایین مامانم. با شوهرش بعد از 5 سال دوستی ازدواج کرد. مرده فحاشه و دست ...

خداروشکر بمونید برای هم

ای خدا ، من بیشتر از مجرد موندن از همچین ازدواجی میترسم

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
من خخخیلیییییی سخت پسندم چون به شدددت درونگرام صمیمیم با کسی نمیشم کلا یبار از یکی خوشم اومد باهمون ...

منم مثل توام

تو زندگیم فقط از یه پسری خوشم اومد که اونم نشد که بشه شایدم قسمت نبود

بعضی وقتااهم مثل امشب این تنهایی اذیتم میکنه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خواستگار دارم درب و داغون خیلی سخت هست برام یه پسر سالم نمیاد خواستگاریم الله کمکم کنه فقط

منم همینطور. خواستگار هایی که هستن مناسبم نبودن. خواستگار نامناسب داشتن هم سخته😑

منم همینطور. خواستگار هایی که هستن مناسبم نبودن. خواستگار نامناسب داشتن هم سخته😑

خیلی سخته یکی بود جواب رد دادم رفت ازدواج کرد با یه دختری تازه فهمیدیم پسره از خونه مادرزنش دزدی کرده یادم میفته موهام سیخ میشه قلبم درد می‌کنه چه بلایی از بیخ گوشم رد شده

نمیتونم به ازدواج فکر کنم دیگه خدا شاهده اینقدر ترسیدم

ادم باید خیلی دقت کنه ولی ترسیدن هم منطقی نیستش بالاخره تو هر زندگی‌چالش هست . حالا خداروشکر تصمیم خوبی گرفتی قبلا ایشالا یکی برات بیاد همونی که میخوای باشه

ادم باید خیلی دقت کنه ولی ترسیدن هم منطقی نیستش بالاخره تو هر زندگی‌چالش هست . حالا خداروشکر تصمیم خ ...

پدرم به زور می‌گفت باهاش ازدواج کن زیر بار نرفتم یه بارم خواستگارم پسر عموم بود گفت قبول نمیکنم خانوادم بهم فشار آوردن الان پسر عموم ازدواج کرده با زنش اختلاف دارن بیچاره پدر زنش سکته کرده