2777
2789

خانماخواهشاتحت عنوان هیچ شرایطی کتک روقبول نکنید یا دفاع شخصی یا قانونی حلش کنیداونجوریانیست بگیدبچمومیگیره ازخونه بیرونم می‌کنه قانون خیلی بیشترازینا ادبش می‌کنه ،من تکوتنهابی پشتوانه قانونی به سگ ها روانی و ادب کردم

من یه چی بهتر سراغ دارم چاقو با تهدید چاقو زن میتونه از خودش دفاع کن تا شوهره سمتش نیاد زن باید سلی ...

میترسم موجب خون و خونریزی بشه پیشنهاد نمیکنم 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چند ماه بیشتر نتونستم برم

اشکال نداره تو گوگل سرچ کن تو یوتوب یا اینستا هرچی داری سرچ کن دفاع شخصی یاد میگیری حتی چهارتا حرکتم خوب تمرین کنی دفاع کنی و بزنی کافیه اونوقت قدرت میاد دستت لطفا جا نزن شما به خودت قدرت بدهکاری

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

سر چیزا الکی در کابینتو محکم میگه نبند خراب میشه یا گفتم.تو گوشی یکسسره

آخ دقیقاشوهرمنم همینه

خداهدایتشون کنه به حق علی🥺

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

میترسم موجب خون و خونریزی بشه پیشنهاد نمیکنم

خون و خونریزی بهتره تا زن کشته بشه زیر مشت و لگد 

وقتی یه وحشی به زن ضعیف حمله میکنه چیکار باید بکنه با دست و پا که نمیتونه ولی با چاقو و تهدید کردن و سلیته بازی و جیغ میتونه از خودش دورش کنه باید تمام خشم و قدرتش رو جمع کنه تا مرد بترسه 

من یه چی بهتر سراغ دارم چاقو با تهدید چاقو زن میتونه از خودش دفاع کن تا شوهره سمتش نیاد زن باید سلی ...

نمیشه اصلا عاقلانه نیست اونم برای همچین زن ضعیفی ،باورکن اول باید کاروبه اینجانکشه دوما نشدقانونی حلش کنه

پرچممون بالاست

بله تا کی خاری دخترای ما خودشونو دست کم میگیرن دست به دعا شدن چیه تا وقتی خدا قدرت داده بهمون

خونه حتی اگه محیط امن هم باشه بیرون الان نا امنه باید یچیزی بلد باشیم قدیمم نیست که بگیم نمیتونیم کلاس بریم با همین گوشی دستتون یادبگیرید به جای استفاده الکی ازش

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

خیلی دوست دارم بگم برید روانشناس ولی آدمی که هاره روانشناس که هیچ دامپزشکم کاری ازش بر نمیاد مگه این ...

اول باید بتونه نقطه ضعفشوپیداکنه ازطریق اون ساکتش کنه وبعدمجبورش کنه برن مشاوره ،شوهرمن یه وحشی بتمام معنابوداگه اون راضی شده همه میشن

نمیشه اصلا عاقلانه نیست اونم برای همچین زن ضعیفی ،باورکن اول باید کاروبه اینجانکشه دوما نشدقانونی حل ...

والا هی میبینم زنهای زیادی کتک میخورن اعصابم خورد میشه 

هیچ کاری هم نمیکنن بابا یکی نیست بگه 

دنیا جای مظلومین نیست کسی بهشون مدال نمیده 

یکی نیست بهشون بگه از حقتون دفاع کنید شما مسئول سلامت جسم و روان خودتون هستید با هر چیزی که شده در مقابل یه وحشی باید وحشیتر بود که رام بشه