آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا واقعیه جای لگد دردمیکنه دعام.کن تورو حضرت رقیه س
چرابرای چی میزنه؟
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
چرا شما از خودتون دفاع نمیکنید به جای اینکه نت و وقتتون رو هدر نی نی سایت کنید وقتایی که نیست روزانه دوساعت دفاع شخصی کار کن یجور بزنش بچسبه کفه خونه دیگه از این غلطا نکنه
بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤ آقایون پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫
بخدا واقعیه جای لگد دردمیکنه دعام.کن تورو حضرت رقیه س
خدالعنتش کنه
از شوهرم دعام.کن نه من تلاش کردم نتونستم از حضرت رقیه بخوا😢
بعنوان یک زن هرکس بخاددست رومن بلندکنه دستشوخوردمیکنم ،زورت نمیرسه بزنگ ۱۱۰حساب کاردستش بیاد،منم قباکتک خورش بودم اما الان یه شیرقدرتمندم جرعت هرچیوداره جزدست بلندکردن،مقام زن خیییلی بالاست دست کم نگیر گلم دعاچیه حسابشوبرس