2777
2789
عنوان

این آگهی کار در منزل راسته

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست

اگه اولش پول نمیگیرن خوبه 

من یه بار شوهر سابق خواهرم دنبال کار میگشت یه جا پیدا کرده بود گفته بودن فلان قدر به حساب بریزین برا لباس فرم، مثلا شرکت بود بعد پول رو ریخت گفته بودن فردا ساعت ۷ صبح فلانجا باشین رفته بود دیده بود نه اصلا شرکتی هس نه چیزی بعد میگفت نزدیک ۴٠/۵٠ نفر دیگه ام اومده بودن و اونام گول خورده بودن

همین توهین =بلاک رو می‌دیدی میفهمیدی بخاطر دروغش چقدر فحشش دادن آخه کی هزینه می‌کنه از سر ایران جنس ...

ارع واقن حقوقشام هفتاد و اینا بود برا همین باورم نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اولش پول نمیگیرن خوبه من یه بار شوهر سابق خواهرم دنبال کار میگشت یه جا پیدا کرده بود گفته بودن ف ...

ارع دوست منم بش گفتن ی مقدار بزن برا استخدام بدش دیگه رفت که رفت

تدریس خصوصی کن تو خونه میتونی؟؟

ن بابا چی تدریس کنم می‌دونی ما تو روستاییم 

البته ن از اون روستاها که امکانات ندارع حالا نمیگم مث شهرع ولی خو بزرگ و تا حد زیادیم امکانات دارع ولی خو فک نکنم برا تدریس و اینا کسی بیاد بلخرع هرچیم باشع روستاس دیگه

ن بابا چی تدریس کنم می‌دونی ما تو روستاییم البته ن از اون روستاها که امکانات ندارع حالا نمیگم مث شهر ...

منم روستام عزیزدلم 

ولی از سال ۹۵تا ۴۰۰ تدریس خصوصی تو خونه خودم انجام دادم .ی بنر زدم ب دیوار خونمون از بیرون ب این صورت ک تدریس خصوصی در خانه از کلاس اول ابتدایی تا ششم

بعد کم کم تا نهم هم درس دادم بچه های همسایه و کوچه بالاتر و پایین تر می اومدن پیشم درآمدش خیلی خوب بود 

ولی دیگه چون خسته شدم ادامه ندادم 

الان هم تخم مرغ محلی میفروشم سبزی ماهی و شوید خشک میکنم و میفروشم و گاهی مرغ و خروس 

منم روستام عزیزدلم ولی از سال ۹۵تا ۴۰۰ تدریس خصوصی تو خونه خودم انجام دادم .ی بنر زدم ب دیوار خونمون ...

انقد زندگی تو روستارو دوس دارمممم عاشقشم😍😍😍 خودمونم روستایی هستیم ینی پدر مادرم مال روستان گاهی میریم انقد دوس دارم زود به زود برم بمونم

انقد زندگی تو روستارو دوس دارمممم عاشقشم😍😍😍 خودمونم روستایی هستیم ینی پدر مادرم مال روستان گاهی م ...

خوبی داره بدی هم داره آرامش داری آسایش نیست 

امکانات نداره ی چشم پزشکی ی سونو باید بری تا مرکز  استان 

خوبی داره بدی هم داره آرامش داری آسایش نیست امکانات نداره ی چشم پزشکی ی سونو باید بری تا مرکز استان

آره دقیقا امکانات کمه شما روستاتون تو کدوم استانه

اگه دوس داشتی بگو عزیزم

خوبی داره بدی هم داره آرامش داری آسایش نیست امکانات نداره ی چشم پزشکی ی سونو باید بری تا مرکز استان

من داییم یه مدت روستا زندگی میکردن زنش دیگه خسته شده بود میگفت امکانات کمه بچه مریض بشه از کجا ماشین گیر بیاریم بریم شهر دکتر و فلان دیگه تازه یک هفته هس شهر خونه گرفتن

روستا خیلی خوبه ولی برای زندگی سخته بری چن روز بمونی خوبه