2777
2789
عنوان

این آگهی کار در منزل راسته

226 بازدید | 32 پست

سلام بچها تو روبیکا یک پیج پیدا کردم خانم الیاسی 

عضوم زیاد داره ولی چون تو روبیکاهع شک دارم بهش 

بد ی چنتا شرایط گذاشته یخوردع طولانیه ولی بخونید ببینید بنظرتون راسته یا ن بد چون گفته شماره موبایل بدع ندادم گفتم اول شما ببینید 

با سلام 

✅شرایط برای استخدام:

🛑_ ارسال مدارک شامل 

⚜️¹(شماره تماس)

⚜️²(کد پستی)

⚜️۳(اسم فامیل)

⚜️⁴(آدرس دقیق)

🛑تعداد کار  میتونین کمو زیاد کنین و اشکالی نداره

🛑برای بسته بندی چسب و کارتن شرکت برای شما میاره

🛑به تمام نقاط کشور ارسال داریم حتی شهرستان و روستا های دور افتاده پس با خیال راحت شروع کنید

🛑 بسته بندی درب منزل توسط مامور شرکت تحویل داده میشه و درب منزل هم پس گرفته میشه و نیازی به مراجعه حضوری نیست

🛑مهلت تحویل بسته بندی 15 الی 30 روزاست اگر زودتر تحویل دادین میتونین بسته جدید سفارش بدین و اگر دیر تر تحویل دادین از حقوقتون کسر میشه

🛑تمام مراحل کار را همکارانم موقع تحویل بسته به شما اموزش کامل میدن پس نگران نباشید

🛑حقوق وقتی لوازم تحویل دادید پرداخت میشود

🛑 به دلیل زیاد بودن تماس ها از دادن شماره معذوریم توجه کنید بعد از ثبت نام با شما تماس خواهیم گرفت📞

🛑دوست گرامی لطفا تمام متن را مطالعه کنید و به هیچ عنوان سوال غیر ربط نپرسید 

🛑توهین = بلک 

🛑با تشکر از شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان گروه خونی نخواسته خوبه اصلا کار با گوشی اعتماد نکنید اصلا مگه اینکه حضوری هم داشته باشه و مشخص باشه که‌خیلییی کم‌پیش میاد

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫