2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 52340 بازدید | 372 پست

اون الان عاشقه عاشق هم کوره باید به مرور زمان بفهمه

فقط بدون نیش کنایه نصیحت بهش بگو عمرت حروم میشه موردای بهتر از دست میدی اونم میفته دنبال همون زنش

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

پسره میگه بخاطر بچه زن‌گرفتم فقط و این خانمه رو دیوانه وار دوس دارع خانمه هم همینطور من حتی قبل از ا ...

وا ببخشید چه منطق مسخره ای.دخترش از مادر خراب لطمه نمییبینه اونوقت از طلاق لطمه میبینه.چقد حال بهم زن.بالاخره یه روزی لو میرن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت روانی شدن دیگه به سایه خودمم شک دارم

دوس دارم از اینجا برم🥲حتی قشنگ حس کردم اون تاپیک زنداداشم مث صگ سگ ترسیده هم دروغه چون تو تاپیکاش گفته ک منم دارم جدا میشم چون خودم خیانت کردم! پسرا میان اینجا داستان میسازن وقت مارو میگیرن😐😑

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

خانمه ۱۷ساله متاهله دختر ۱۳ساله دارع پسره هم یکی دوساله متاهل شده

یا خدا، منم یکی از دوستام ازدواج کرده، گف دوست شوهرم بم پیشنهاد داده، دیگه الله و اعلم، چرا باید یکی به خودش اجازه بده به زن دوستش پیشنهاد بده!!!بغضیا کرم دارن خودشون

چند روز پیش فهمیدم یکی از مردای متاهل که میشناسم با یه دختری رفته تو رابطه.یعنی تا چند روز اعصابم خراب بود و ناراحت بودم واسه زن اون مرده.چقد مردم کثیف شدن.خاک تو سر هر چی مرد و زن خائنه. هولی و هرزه بودن خودشونو میندازن گردن کوتاهی طرف مقابلشون

دوس دارم از اینجا برم🥲حتی قشنگ حس کردم اون تاپیک زنداداشم مث صگ سگ ترسیده هم دروغه چون تو تاپیکاش گ ...

آره به خدا من که باید یه معجزه ای بشه دست از اینجا بکشم 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خانم‌دختر ۱۳سالع آقا نه

یه سری اشتباها حتی شنیدنش هم برای آدم سنگینه و انرژی منفی میده.

فقط ببین این دونفر چه کارمایی پس بدن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ینی هر بار اومدم هدایتش کنم تهش دوستم ازم دلخور شد فقط یه بار حرفام ظاهرا موثر بود و گفت کات میکنم و ...

فقط میگم خدا ذلیل کنه همچین زنایی رو شوهر منم با یکی دوست شد میدونست متاهل اما ول نمیکرد 

در حد رابطه جنسیم بودن خدا ذلیل کنه همچین زنایی از ته دل نفرینشون میکنم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه سری اشتباها حتی شنیدنش هم برای آدم سنگینه و انرژی منفی میده.فقط ببین این دونفر چه کارمایی پس بدن

دقیقا من یه مدت تو کانال های تلگرام سال ۹۶ میخوندم خیانت عاشق شدن متاهلارو بعد تقریبا عین همون ماجراها پیش اومد (نه اینکه خودم خیانت کنم) اون زمان میگفتم مگه میشه آدم متاهل عاشق کسی دیگه بشه زن داره دیگه یا با وجود شوهر اینا چیه الانم قبحش قشنگ توی جامعه ریخته

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

ولش کن مهم نباشه برات،دوست منم با پسر داییم که مداخلهخاوکی شد،جوری ک نزدیک بود طلاق بگیرن،ولی خب نگرفتن خداروشکر،و من مطمعنم ک استفاده ج ن س ی کرده از. دوستم،و حقشه،چون بهش گفتم نکن نکن نکن خراب بازی در نیار،ولی تهش کل حرفایی منو چهار تا دیگم گذاشت روش رفت تو فامیل جار زد،بد جور دلم شکست از این کارش،یکی دیگم با مرد متاهل دوست بود طلاق گرفتن با هم اوکی شدن و ازدواج کردم،ولی کرده همی الان همزمان با چند تا زن دوسته،هیچ وقت نمیتونن رو آوار زندگی بقیه،خونه بسازن .