2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 51179 بازدید | 363 پست
من یه دوست داشتم توی دوران دانشگاه با یه مرد متاهل که یه بچه داش دوست بود 😐😐😐 مرده براش شارژ میفر ...

اونکسی که اومد تو زندگیم خیییلی ادعاش میشد میگفت شوهرم فقط بابدتهران خونه داشته باشه کمتراز استاد انشگاه نباشه خودش ارشد داشت وخیلی خودشوبالا میدونست خلاصه یهو شنیدم ازدواج کرده اونم با کسی که راننده ماشین سنگین باباشه چهره خیلی بدی داشت شوهرش... بازم دلم اروم نشد شنیدم دختره تو یه اداره خیلی خوب رفته سرکار کامل دلم ازخدا گرفت ولی بعد به صورت اتفاقی فهمیدم شوهرش مخفیانه تریاک میکشه دوست دارم قیافه اون هرزه که اینهمه ادعاش میشد وخودشو بالا میدیدببینم البته من بدترین های عالمو براش میخوام اینا از نظرم عذاب نیستن دوستدارم از گردن به پایین فلج بشه فقط این اتفاق ارومم میکنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اوایل گفتم ولش کنی همش میخواد از اون بگه ولی میدونه خوشم نمیاد به ندرت میگه و منم قاطی میکنماز ...

پسره ای عنتر رفته ی کی دیگه رو گرفته و همه چیزو اختیار زنه اس داده خرجشم میده . بعد از دوست اوسکولت سو استفاده میکنه . بگه به پسره اگه منو میخوای اون طلاق بده بیا منو بگیر ببین چطوری پسره فرار میکنه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من مورد میشناسم زنو مرد متاهل ۱۰سالع باهمن و رابطه جنسی و عاطفی شدید بینشونه خانمه رو هر چقدر صحبت م ...

چکاریه خب طلاق بگیرن باهم ازدواج کنن 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

چی بگم من دلم برای اون دختره خیلی میسوزه احساس میکنم بازیچه شده واقعا بد دنیاییه ادما چقدر خودخواهن ...

چرا بهش خبر نمیدین؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من مورد میشناسم زنو مرد متاهل ۱۰سالع باهمن و رابطه جنسی و عاطفی شدید بینشونه خانمه رو هر چقدر صحبت م ...

تو یک شهری یک زن متاهل از یه مرد متاهل بچه ده ساله داره که با بچه های خود زنه بزرگ شدن .زن متاهل از ادامه رابطه خسته شده ولی مرد متاهل تهدید کرده گه میگه بچه مال اونه

خانم یکی دوسال بزرگتره لطفا اینجوری راجع به خانم صحبت نکنین درسته مسیر اشتباهیو میرن ولی واسه من عزی ...

پووف

عزیزتوعوض کن،یافراموش

این بشر دفاع کردن داره

عجبا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین گناهشون گردن اون خانوادس گناهشون گردن اون کسیه که نزاشت اینا که همو دوس دارن بهم برسن

ی دوستی هم ما داریم دختره عاشق همکارش شد با هم در ارتباط بودن خانواده دختره اجازه ندادن مجبورش کردن با یکی دیگه ازدواج کنه بعد ازدواج هم باز با اون پسر قبلیه در ارتباطه جن سی و عاطفی و مالی و همطورع

الان بعد ۴ سال دختره مقخاد طلاق بگیره باش ازدواج کنه خانواشد نمیزارن در واقع الان همه میدونن با اون پسر در ارتباطه ینی گناه اون دامادشون که فرزند شهید و با آبرو بود گردن این خانوادس ک میدونستن دخترشون دلش پیش یکی دیگس و دادنش ب این پسر

حالا این دوست شما هم گناه زن اون پسر گناهی ک این دو تا میکنن همش گردن خانواده پسره

اونا دیگه ول کن هم نیستن مگه اینکه عزرائیل جداشون کنه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

بعضیها هم شوهراشون میدونن اینجوری که شنیدم به روی خودشون نمیارن همون زنیکههرزه که یکی از کاربران گفت دهساله با کسیه مگه میشه شوهرش ندونه ازترس ابروش چیزی نمیگه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد