2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 75182 بازدید | 399 پست
آره به خدا هر چی فکر میکنم میبینم اگر بهترین پسر دنیا هم باشه وقتی ببینم بعد از تاهل داره به من پیام ...

دوستت الان فکر میکنه به ناحق جداشون کردن و خودشو مسکن پسره میدونه.کافیه به دوستت بگی وقتی اینهمه خطر از دست رفتن زندگیشوبه جونش میخره و با تو به زنش خیانت میکنه.پس میتونسته دست رد به خانوادش بزنه و باهات ازدواج کنه.

الان فقط داره هم از تو و هم از زنش سواستفاده میکنه.

بگو توروهم میگرفت با کس دیگه ای به تو خیانت میکرد.

بگو‌ حالت بد نمیشه شبا بغل یکی دیگه میخوابه عزیزم و عشقم صداش میزنه.باهم تفریح میکنن و تورو زاپاس میبینه؟

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دوستی داشتم گفت با مرد متاهل هست نه صمیمی بودم باهاش نه قرار میزاشتم ولی دیگ قطع رابطه کردم

همیم الان تاپیک زدم راجبش اومدن تعطیلش کردن 

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

من یه دوست داشتم توی دوران دانشگاه با یه مرد متاهل که یه بچه داش دوست بود 😐😐😐 مرده براش شارژ میفرستاد بسته اینترنت میگرف می‌بردم رستوران و گردش و... اینم اصن براش مهم نبود ک زن بچه داره

من همیشه فکر میکردم در آینده ک شوهرکنه حتما چون میگن زمین گرده سر خودش هم میاد ولی الان دقیقا با یکی ازدواج کرده ک حتی سرشو نمیاره بالا ب کسی نگاه کنه طوری ک دوستم میگ اگ بگن خدا اومده رو زمین باور میکنم ولی اگ بگن شوهرم کنار یه دختر راه میره باور نمیکنم ... تااین حد

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

من یه دوست داشتم توی دوران دانشگاه با یه مرد متاهل که یه بچه داش دوست بود 😐😐😐 مرده براش شارژ میفر ...

دقیقا دوست فاضلاب منم یه شوهر ساده و‌پاک گیرش اومده

حالا خودش فقط تو بغل سگ نخوابیده بود😅

من اصلا نمیدونم چرا دخترا دست میذارن رو مرد متاهل؛ خب برین با یکی مثل خودتون مجرد بریزین رو هم؛ دیگه ...

مردای متاهل براشون خوب خرج میکنن

حق زن و بچه شون رو‌میدن به این اشغالا

استارتر نمیتونه دوستشو‌که نمیخواد بفهمه رو قانع کنه

فقط زن پسره این وسط تباه میشه

خدا میبینه یه جوری بزنه به کمرشون نفهمیدن از کجا خوردن

مردای متاهل براشون خوب خرج میکننحق زن و بچه شون رو‌میدن به این اشغالااستارتر نمیتونه دوستشو‌که نمیخو ...

الهی بشه براشون درد.. بخصوص اون زن کثیفی ک حق و من و بچهامو خورد خدا ازش نگذره

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍

به نظرم یه بار مستقیما بگو که طرف متاهله و این کار اخلاقی به نظر نمیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین دوست به نظرم خیلی رو آدم تاثیر می‌ذاره 

من یه دوست داشتم همش با مردا می‌پرید با اینکه خودش تو رابطه جدی بود 

راستش رابطه مو باهاش تقریبا قطع کردم

من تا به حدی می‌تونستم نصیحتش کنم

بعد از اون رو منم تاثیر می‌داشت قبح به سه کارا رو برای منم میریخت

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید