2777
2789
فگ کنم لرستانی باشی به مرغ سرح شده تو روغن میگی سوخاریولی به مرغ که تو ارد و تخم مرغ بغلتونی میگن سو ...

نه منظورم مرغ نیست

با آرد سوخاری و تخم مرغ از روز قبل آماده میکنم فرداش سرخ میکنم

من سینه مرغ رو نازک برش میزنم میخوابونم تو پیاز و زعفرون بعد سوخاریش میکنم با برنج و گوجه سرخ شده خی ...

فدات بشم این مرغ سرخ شدست

خب ماهم اینو درس میکنیم😂😂

ی ساعته هر کاری میکنم نمیتونم سخاریو با برنج و گوجه سرخ شده تصور کنم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها نوش جان چند ساعت سر کاری؟ تا ساعت چند خسته نمیشی تا برگردی خونه غذا درست کنی

میشه خسته نشد؟تا ساعت 4

ولی مجبورم تا میرسم شام و نهار رو ردیف کنم کارامو بکنم

زندگی مادر کارمند همینه دیگه

دخترم مریض بود واقعا اش رشته خونگی می ارزه رفتم براش بیرونی گرفتم خیلی الکی بود پر مچ جالم بهم خورد

مآ اصلا نمیتونیم برای بیرون رو

من خودم پر ملات و سفت درست میکنم از الان میذارم تا ۲یا۳ جا افتاده میشه قشنگه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

فدات بشم این مرغ سرخ شدستخب ماهم اینو درس میکنیم😂😂ی ساعته هر کاری میکنم نمیتونم سخاریو با برنج و گ ...

مرغ سرخ شده که همون مرغه 😂

این با آرد سوخاری و تخم مرغ کاور میشه🤣✋

خوب دیگه همیشه تو چایی گل و دهرچین زنچغیل ازین چیزا بریز دم بکشه بحور لرنج رو شوید بزن حبوبات رو سیر ...

چایی نمیخورم

مشکلم اینه هیچی نمیخورم

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

[QUOTE=399045638]۵ مدل آش بلدم خودم خیلی آش دوس دارم که بچه هام اصلا آش رو‌غذا نمیدونن  صبحانه نخوردم انرژی ندا ...[/QUOTE

اش و خوراک هم برا ناهار خیلی خوبه ولی بچه ها اصلا نمیخورن .خودم دوست دارم ولی 

دقیقا میفهممت من ی غذا کلی زحمت میکصم دخترم تهش بازور عوق بخوره بدغذاس خیلی بچها دیدم ماشاالله تا ته ...

آره منم می بینم بعضی مامانا یه غذای الکی درست میکنن بچه ها با اشتهامی خورن غبطه می خورم.  اونروز دیدم یه بچه ای خرمالو میخوره تعجب کردم سریع ماشاءالله گفتم.  بچه های من حتی میوه هم نمی خورن.  فقط موز.  این همه میوه تابستونی خوشمزه و مفید هلو زرد آلو گیلاس بهترینشو هم بیارم براشون نمی خورن.  انگار از فضا اومدن.  من اینجوری نبودم.  مثل باباشونن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.