2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 69384 بازدید | 399 پست
خیلی‌ و بارها صحبت شده ولی چه باید کرد یه رابطه ۱۰ساله س کلی عمر از این رابطه گذشته و حالشون باهم خو ...

عزیزم اون عشق نیست یه هوسه و چون به هم نرسیدن قشنگه!!! اینا زیر یه سقف برن بعد یک سال از هم سیرن حالشون از هم به هم میخوره ... اصلا هیییچ جوره نمیشه گفت چون حالشون با هم خوبه بذار با هم باشن ... به هم همین الانشم حرام ابدی شدن در آینده نمیتونن برسن به هم .. ضمن این که من واقعا نمیدونم ده ساااال عذاب وجدان نیومده سراغ اون خانم؟  برکت از زندگیشون میره .. کلی مسائل ومشکلات میاد سراغشون . .. خدای اون شوهر که میبینه این چیزا رو ... به نظر من بترسونش از عذاب خدا ! کیف دنیا تا کجا آخه؟؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیل هستن شوهر خانمه مدت زمان زیادی سرکارع خانمه هم خودش تایم زیادی سرکاره و خانمه کلا بلده دیگه چ ...

خب یه همچین جونوری ارزش داره عزیز شما خیر دنیا و آخرت و از خودش سلب کنه؟ عذاب دنیا و آخرت و به جونش بخره؟

بدبختانه وضعیت جامعه ما طوری شده که هر هوسی رو اسمشو میزارن عشق 

عین فیلم ترکی شده یه سری زندگیا ،دختر مردمو باهاش ازدواج کنی بعد بری با یکی دیگه توجیهشونم اینه ک عاشق شدن 

چه بلایی سر روح و روان و زندگی اون که با این مرد ازدواج کرده میاد هیچ اهمیتی نداره

چرا؟

عاشق شدن آخه 

خودش لذت میبره ذات پلیدی داره قطعا اصلا آدم عاقل میدونه تهش چیه خیلی بهتر از من و شما میدونی معنی کا ...

نه بعضیا نمیدونن

واقعا ساده و احمقن

و چون کمبود محبت و توجه دارن باور میکنن

مردهای متاهل هم که دیگه نگم برات آخر بیشرفی و نامردی بعد همین که زن شون مشکوک بشه میان به اونی که حکم زنگ تفریح رو براشون داره میگن ببخشید لیلقت تو خیلی بیشتره برو دنبال زندگیت

وطن ای مادر غمدیده ام.......

سر درد گرفتم من یکی گوه بخورم شوهر کنم 😢

تا جایی که میتونی نکن😔 آدما عجیب افسار گسیخته شدن منم اگر برمیگشتم بیست سال پیش ازدواج نمیکردم که بعد ببست سال وقتی همه فکر میکردن خیلی خوشبختم شوهرم تو کاسه م بذاره ... تا هفت هشت سال پیش این جریانات خیییلی کم بود الان به طرز وحشتناکی مردا و زنا هار شدن

اصن من میگم اوکی هنوز دوسش داری اگه راست میگی زنتو طلاق بده ولی این کار عین خیانته

نه عزیزم اون دوس داشتن نیس اگه یه درصدم دوسش داشت تمام تلاششومیکردحتی قیدخونوادشم میزدکه به دوستتون برسه نه اینکه بره ازدواج کنه بعدبیادبادوستتونم لاس بزنه،اون خانم فقط داره خودشوکوچیک میکنه همین چون نشون داده لیاقتش فقط دوستی بوده نه شریک زندگی